Álmaink gardróbja a hálószobában

Amikor elsőre azt halljuk, hogy a gardróbok csúcsa manapság beépített televíziókészülékkel kerül a piacra, sokunknak nem az esztétikum jut eszébe először, hiszen amikor a szépség és a technika találkozik, általában valamelyik oldal háttérbe szorul.

 

 

Nem így történt a Presotto esetében. A Tecnopolis szekrényrendszer  forradalmasította azt az elképzelést, ahol a kiemelkedő esztétikai megjelenés egyesül a maximális funkcionalitással.

A Presotto egyike azon kevés cégnek, aki képes olyan könnyű, ellenálló, rugalmas és nyomódásmentes szerkezetet létrehozni, amellyel elkerülhetjük az ilyesfajta bútoroknál fennálló tipikus egyensúlyhiányt.

A Dama TV gardrób tervezői úgy oldották meg a kábelek elvezetését, hogy azok semmiféle akadályt nem jelentenek a szekrény használata közben. Tehát a szekrény mélyén nyugvó ruhákat is ki tudjuk venni tévénézés közben.

Ebben a bútorban tökéletesen párosul a természetesség és a legfejlettebb technológia. A  lágy tapintású fafelület visszarepít minket egy régen vágyott világba, az ajtóba beépített Loewe televízióval viszont a jövő nyílik meg előttünk.

A Presotto csúcsgardróbja számos olasz és európai gyártó bútorával együtt megvásárolható az Art of Home Lakberendezési Szalonban, Budaörsön.

www.artofhome.hu

 

{gallery}images/stories/haztartas/2013_01/gard{/gallery}

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop