Milyen fűtési rendszert válasszunk?

Némon Henrik, a MANI Magyar-Norvég Kft. értékesítési vezetője új családi házak komplett fűtésének ajánlja a legnagyobb norvég gyártók fűtéstechnikai megoldásait.

 

 

Cégünk 20 éve foglalkozik a legnagyobb norvég gyártók fűtéstechnikai megoldásaival, melyek között megtalálható a NOBO elektromos fűtésrendszer és a JOTUL fatüzeléses kandallók és kályhák is. Véleményünk szerint – valamint ügyfél visszajelzéseink alapján is- merjük állítani, hogy a jó minőségű modern házak optimális fűtésmegoldást biztosítja a termékeink kombinációja. Nem véletlen, hogy Norvégiában is –ahol a tél igazán hideg – piacvezetők a fenti gyártók. Ennek oka, hogy a két rendszer ellentétes megoldásokat kínál, így jól erősítik egymást. Mire is gondolok? A NOBO elektromos fűtésrendszerünk gyors konvekciós fűtést biztosít úgy, hogy közben minden helyiség hőfokszabályzását és programozását külön-külön lehet megadni. A JOTUL kandallók és kályhák jelentős hősugárzást és légfűtést is biztosítanak, miközben a természetes tűz látványa önmagában is melegséggel tölti fel a használóját. Az így kapott fűtésrendszer kombinálja mind a légfűtés mind a hősugárzás adta előnyöket. A fatüzelés ugyan nem állandó teljesítményű fűtőberendezés, de  az elektromos fűtés helyi hőfokszabályzásának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a helyiségenkénti és időbeli különbségekhez, mely egyenletes és takarékos fűtést biztosít.

 

Energiamegtakarítás és költségek

Bármivel is fűtsünk elsődleges szempont a jó hatásfok és a jó szabályozhatóság, mely alapja az energia-megtakarításnak. A NOBO elektromos fűtőpanelek a legkorszerűbb, legmagasabb hatásfokú fűtőbetét megoldása, és az akár digitálisan is programozható termosztát kialakítása mind az energia-magtakarítást biztosítja. A Jotul kandallók magas hatásfokát a szerkezeti felépítés, a Jotul CB kétszeres égetési technológia biztosítja, mindemellett a huzatszabályzással a fűtés időtartam is könnyedén beállítható. A rendszer további előnye, hogy rendkívül kedvező beruházási költségekkel párosul. Ha például egy 100m2-es házról beszélünk akkor kb. 800eFt beruházási költséggel már programozással ellátott egyedi hőfokszabályzással kiépített NOBO elektromos fűtést és Jotul fatüzeléses kályhát is tartalmaz.
Ezek alapján kiszámítható, hogy a beruházási- , karbantartási- és üzemeltetési költségeket együttesen számolva kedvezőbb megoldást kínál mint egy hagyományos gáz fűtés. Nem beszélve a rendszer élettartamáról, melyet akár generációkban is lehet mérni, illetve a fűtésünk rendszer-függetlenségéről.

 

 

Előnyök

A fenti gazdasági előnyökön túl az általunk kínált megoldás, gyorsan kivitelezhető, akár házilag is szerelhető. A termékeink kialakításában az alábbiakat sorolnánk fel:
NOBO elektromos fűtésrendszer
* Alacsony teljesítmény igény a speciális kerámia betétnek köszönhetően;
* Egyedi hőfokszabályzás és programozási lehetőség (akár GSM távvezérléssel);
* Kedvező beruházási költségek;
* Széles termék választék;
* Csendes, tiszta, környezetbarát fűtés.

JOTUL fatüzelésű kandallók és kályhák
* Kiváló minőségű öntöttvas kialakítás;
* JOTUL CB – kétszeres égetési technológia;
* Hosszú fűtési idő, akár 8-10 órán keresztül,
* Jól szabályozható huzat, mely tiszta üveg felületet biztosít;
* Környezetbarát és hangulatos fűtés.

A fentiekkel kapcsolatban szívesen várjuk bemutatótermünkben, ahol a termékeink teljes választéka megtekinthető, illetve ingyenes szakmai tanácsadást is adunk.

MANI Magyar-Norvég Kft.
1148 Budapest Nagy Lajos király útja 81.
T: 363-3058
mani@mani.hu

 

 

 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop