Wellness a ruháknak – csendterápia és gőzfürdő a mosógépben

Mostantól nemcsak magunknak, hanem a ruháinknak is teljes wellness felfrissülést adhatunk az új Hotpoint-Ariston Aqualtis mosógéppel. Finom masszás, gőzfürdő, puha kényeztetés – ez már a ruháknak is kijár.

 

 

A fáradt embernek az a legjobb, ha egy wellness központban felfrissülhet. Ezt a kényeztetést már a ruhák is megkaphatják, a Hotpoint-Ariston Aqualtis gőzfürdő funkciója révén ugyanis a ruha szálait a víz helyett gőz járja át. A gőz molekulái kisebbek, forróbbak, könnyen felpuhítják a szövet szálait, így gyorsabban lesz újra tiszta a ruha. A gőzmosási program 20 perc alatt elpusztítja a baktériumok 99,9%-át, és a parfümlabdák – melybe bepermetezhetjük kedvenc parfümünket – segítségével felfrissíti ruhát. Így a napközben használt ruhadarab gyorsan tiszta, üde lesz, és újból viselhetjük az esti partin.

 

Mindezek mellett az Aqualtis nyomásérzékelő rendszere megállapítja a ruhaanyag típusát és a ruhatöltet mennyiségét, majd ennek megfelelően beállítja a szükséges vízmennyiséget, és szabályozza a dob mechanikus mozgását. A szupercsendes motornak és az új hidraulikus pumpának köszönhetően a minimális a hangkibocsátás a vízfelvétel és elszívás fázisában is. A lágy mosási mozgatás és a csökkentett terhelés biztosítása eredményezi a kisebb szövetroncsolást, lemorzsolódást. Ez a funkció a legkényesebb ruháknak is a legnagyobb védelmet biztosítja.

Az új Aqualtis Care Technológia kiemelkedő mosási eredményt biztosít energia megtakarítás mellett. A személyre szabott mosási ciklusok automatikusan optimalizálják a mosási paramétereket a ruhatöltet mennyiségének és a ruha szennyezettségének megfelelően, így jelentős energia- és – akár 30%-os – vízmegtakarítást biztosítva. A dob különlegesen kímélő mechanikai mozgása megóvja ruhái épségét.

A mosógép a 8 fokban megdöntött dobjával, a hangelnyelő panelekkel, a digitális Led kijelzőkkel, az optimális víz- és energiaszabályzással a vásárlóknak kényelmet, az intelligens mosási programokkal pedig a ruháknak maximális wellness felfrissülést nyújt.

Hotpoint Ariston Aqualtis (AQ9D 49 X (EU) /VB)

Javasolt fogyasztói ár: 159.900 Ft

További információ: http://www.extragarancia.hu/termekek/hotpoint-ariston/eloltoltos_mosogep/szabadonallo/aq9d_49_xvb


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop