Ez valóság nem álom!

2008. március 14-én új helyen nyílt meg Közép-Európa legnagyobb veteránautó múzeuma, az Álomautó Múzeum. A Törley Pezsgőgyár egykori pincéje, a Leányka utca 1/b szám alatt, ismertebb nevén Oroszlános Udvar, méltó helyet ad tavasztól az öreg autóknak.

 

 

Mint bizonyára sokan tudják az állandó kiállítás közel egy évig a Campona Bevásárlóközpontban volt látható, de a hely szűke miatt ez csak átmeneti megoldás volt. A Törley pincében viszont 3700 m2-en sokkal több különlegességet láthatnak majd azok, akik meglátogatják a megújult kiállítást. Továbbra is különleges kedvezményekkel várjuk a látogatókat és azokat is akik, nem csak látogatás céljából érkeznek, hanem ki szeretnék bérelni kedvencüket vagy netán a vásárlást fontolgatják.

 

Szinte valamennyi autónk bérelhető különleges eseményekre.

 

Ajánljuk esküvőkre, hiszen MI LENNE SZEBB AJÁNDÉK AZ IFJÚ PÁRNAK, MINT EGY HÓFEHÉR ROLLS ROYCE VAGY CADILLAC, amely arra a napra csak az Õ rendelkezésükre áll és persze remekül mutat az esküvői fényképeken is. Mindez természetesen nemcsak az ifjabb nemzedék kiváltsága, mivel az EZÜST- VAGY ARANYLAKODALMÁT ÜNNEPLÕ PÁR is örömét lelheti benne.

 

Ajánljuk LEGÉNY- VAGY LEÁNYBÚCSÚRA, hiszen a leleményes barátok ilyenkor igazi különlegességekkel szeretnek meglepetést okozni. A HAJADON- ILLETVE LEGÉNYÉVEK BÚCSÚZTATÁSÁRA kiválóan alkalmas lehet egy vagány, sportos, TÛZPIROS FORD MUSTANG CABRIO.

 

Mindezeken kívül autócsodáink bérelhetők SZÜLETÉSNAPRA, HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓRA, ha elegánsan kell megjelenni bármilyen eseményen vagy csak mert úgy van kedvük.

 

Ha pedig az ünnepelt menet közben úgy érzi, hogy a veterán autók iránti szenvedély teljesen magával ragadta, az természetesen MEG IS VÁSÁROLHATJA KEDVENCÉT, élvezheti a veterán autózás minden előnyét és a csodálattal teli tekinteteket az utcán.

EZT LÁTNI KELL!

Bővebb információ:
Álomautó Múzeum
Web: www.alomautokiallitas.hu
e-mail:info@alomautokiallitas.hu
Tel./Fax: 06-1-203-1746


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop