MIDLAND kenőanyagok

Az autók motorjainak hibátlan működéséhez megfelelő kenőanyagok szükségesek. A forgalomban lévő kenőanyagok egy részének azonban vagy a minősége nem felel meg az autógyártók követelményeinek, vagy túl magas az áruk…

 

 

Európa egyik vezető olajgyártó társaságának termékei, a MIDLAND kenőanyagok megfelelnek a legmagasabb szintű elvárásoknak, reális áron.

 

E termékek bármely európai, japán, vagy amerikai autógyártó minőségi követelményeit meghaladják, biztosítják ezzel a legoptimálisabb kenést, hűtést, kiküszöbölik a szennyező anyagok lerakódását. Garantálják ezáltal a motor belső tisztaságát, valamint minimálisra csökkentik az alkatrészek kopását. Ezek az előnyök már az első olajcsere alkalmával, akár az üzemanyag-fogyasztásban bizonyítottan érezhetőek. Hosszú távlatokban gondolkodva, figyelembe véve a mai szervízszolgáltatás díjait – kiemelve a motorolajét -, éves szinten lényeges költségeket takaríthatnak meg.
Termékeink teljes választékát kínáljuk az Atlantic Star 2000 Kft. telephelyén, és az ország több pontján, ahol a MIDLAND felirattal találkoznak.

Kéréseiket, megrendeléseiket várjuk e-mail-ben: midland@midland.hu,
telefonon/faxon : 1/280-1624
személyesen: Atlantic Star 2000 Kft.
Budapest, IX. ker. Táblás u. 36.
www.midland.hu.


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop