Electrolux RealLife mosogatógép

 

electrolux02Családi ünnepekkor, baráti összejövetelekkor szépen megterítünk, hatalmasakat eszünk, pohárból is többre van szükség, mint máskor. Majd amikor a vendégek elmennek, jöhet a mosogatás. Ilyenkor nyújtanak hatékony megoldást az új Electrolux RealLife mosogatógépek. Megnövelt belső terük, kímélő programjaik, rugalmas pakolhatóságuk mellett többé nem lesz gondja a szennyes edényekre.

Mindenki ismeri az érzést, amikor az utolsó vendég is kiment az ajtón: „De szép nap volt, csak ne kellene mosogatni”. Még ha van is mosogatógép a háztartásban, a sok vagy épp nagyméretű edény miatt eddig mindig szükség volt a mosogatószivacsra is. Az Electrolux RealLife termékcsalád új 15 terítékes mosogatógépében elfér akár egy 15 fős, háromfogásos vacsora teljes terítéke is, vagy, ha arra van szükség, a hatalmas salátástálak, tálaló edények, de akár még a sütőből a tepsinek is találunk benne helyet.

A RealLife mosogatógép tervezői ugyanakkor tudják, hogy a valós életben az emberek nem mindig három fogást esznek, és nem feltétlenül úgy pakolnak be a gépbe, mint ahogyan azt a hirdetésekben látjuk. A készülékben ezért egy extra szatellit szórófejet is találunk, ami mindenhová eljuttatja a vizet. Így nincs szükség előmosogatásra, és azzal sem kell bajlódnunk, hogyan pakoljuk be az edényeket. Sőt, a bepakolás nem is lehetne egyszerűbb, hiszen a RealLife mosogatógépek kosarai állítható magasságúak, a 15 terítékes modellekben pedig egy harmadik tálca is helyet kapott, ahova a koszos evőeszközöket és a tepsiket is „bedobálhatjuk”.

A megújult RealLife mosogatógépek persze nem csak a nagy és zsíros edények mosogatására hivatottak. Egy kellemes esti borozgatás után nyugodtan betehetjük a kedvenc boros poharunkat is a mosogatógépbe, akár a zsíros edények mellé is. A pohár rögzítő gumitüskék és gumi karok stabilan tartják a poharakat, és a kímélő üvegmosó programmal együtt mind azt a célt szolgálják, hogy végre elfelejthessük a mosogatószivacsot és vele a kézi mosogatást.

Bepakolás után számos mosogató program közül választhatunk, vagy elindíthatjuk az AutoSense programot, ami minden beállítást megtesz helyettünk. Ez az előmosás során felméri az edények szennyezettségét és a szükséges vízmennyiséget, illetve a hőmérsékletet a ragyogó tiszta eredmény eléréséhez igazítja. Így csak annyi vizet és energiát használ a készülék, amennyire pont szükség van. A program végéről pedig csak egy kis kattanás ad nekünk jelet, amikor automatikusan kinyílik az ajtó és teljesen kikapcsol a készülék.

Az Electrolux RealLife mosogatógépek szabadonálló és beépíthető kivitelben, 13 és 15 terítékes kapacitással kaphatók. Az egyes modellek fogyasztói áráról érdeklődjön a műszaki kereskedésekben.

 

electrolux.hu

 

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop