Díszítse kisbabája ágyát saját kezűleg

A gyerekek a születésüket követő első  években a legtöbb időt alvással töltik.  A szülők pedig nagy szeretettel és odafi- gyeléssel gondoskodnak megfelelő minő- ségű, biztonságos és nem utolsó sorban  szép fekhelyről számukra. A Dremel  segítségével most könnyen egyedivé,  személyre szabottá varázsolhatja gyer- meke kiságyát. Ehhez semmi más nem  szükséges, csak egy Dremel Gravírozó  szerszám, ami használatával bármilyen  mintát könnyűszerrel a felületre véshet,  a gyermek nevétől a mesehősökig, vagy  a csillagoktól a mackó figurákig.

 

01

 

Szükséges eszközök és anyagok
Dremel Gravírozó
Keményfém gravírozócsúcs (9924)
Ceruza, A3 méretű papír, pauszpapír

Első lépés
Engedje szabadjára kreativitását és tervezze meg egy A3 mére- tű papíron azt a mintát, amelyet a kiságyra szeretne gravírozni.   Amennyiben szereti a mackókat, használja bátran a mellékelt  sablont. Pauszpapír segítségével vigye fel a mintát a kiságyra.

Második lépés
Most következik a gravírozás. Helyezze be a keményfém  gravírozócsúcsot (9924) a Dremel Gravírozó szerszámba. Ezt  követően lassan és óvatosan vésse a mintát a kiságyba. Figyel- jen oda arra, hogy a használat során ugyanolyan erővel nyomja  a gépet a felületre annak érdekében, hogy a gravírozócsúcs  egyforma mélyen vájja a motívumot a fába.

Harmadik lépés
Utolsó lépésben távolítsa el a gravírozás során keletkezett  fűrészport a felületről. Ehhez a művelethez használjon kefét  vagy ecsetet.

 

{gallery}images/stories/dekortippek/2014_03/dremel{/gallery}

 

A minták letöltéséhez klikk a képekre!

 

08 09

 

dremeleurope.com

 

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop