Cukkini carpaccio, citromos avokádóval



cukkinicarpaccio 720

Hozzávalók 4-6 személy részére:
4 db zsenge cukkini, 4 db érett avokádó, 2 db citrom leve, só, 1 gerezd fokhagyma, 4 teáskanál fenyőmag, 12 db koktélparadicsom, olívaolaj, tálaláshoz opcionálisan pirítós

A megtisztított érett avokádót egy robotgépben a citromlével, fokhagymával és 1 mokkáskanál sóval pépesre keverjük. A megmosott cukkinit hámozóval vékony szeletekre vágjuk (a belső magos részt ne használjuk fel). Az avokádókrémet 4 részre osztjuk, egy-egy tálra helyezzük, ráhalmozzuk a cukkiniszeleteket, meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal. Hozzáadjuk a koktélparadicsomot, és az egészet megszórjuk a fenyőmaggal és őrölt borssal. Önmagában is finom, de adhatunk mellé pirítóst.


Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop