Csendes takarításra tervezve

Ahol nincs tűz, ott füst sincsen
Az otthon metamorfózisa
Csendes erő a kert karbantartásához

Lakásunk akkor lesz igazi otthon, mi is akkor érezzük jól magunkat benne, ha tiszta és nyugodt a környezetünk. És ezért mi is sokat tehetünk. Az új Electrolux SilentPerformer porszívók pedig segíthetnek ebben – hiszen ahogy a nevük is mutatja – minden részletüket hatékony és mégis csendes takarításra tervezték. Az új Electrolux SilentPerformer porszívók zajcsillapított motorja, porszívóteste és DustPro szívófeje is úgy lett kialakítva, hogy a porszívózás ne járjon feleslegesen nagy zajjal. 72 decibeles maximális zajszintjük mellett akár beszélgethetünk is, hisz nem hangosabbak egy normál rádióadásnál. És ez még nem minden!

bulshit 720

Az AAA besorolású Electrolux SilentPerformer porszívók játszi könnyedséggel tüntetik el a port a lakás bármely pontján. Különböző szívófejeikkel keménypadlón, szőnyegen és a kárpitokon is tökéletes munkát végeznek. A porszívók 360 fokban elforduló speciális kerekein nagyszerűen irányíthatók, és ügyesen manővereznek bútoraink körül, így nincs többé nehezen elérhető sarok. Hatósugaruk ráadásul 12 méter, így akár az egész lakást egyszerre kitakaríthatjuk. Az eredmény pedig tiszta és nyugodt környezet, ahol igazán otthon érezhetjük magunkat.

Az Electrolux jászberényi porszívógyárában készülő, AAA besorolású új Electrolux SilentPerformer porszívócsalád az alábbi modellváltozatokban vásárolható meg a műszaki szakkereskedésekben:
– ZSPCLASSIC alapmodell, kék színben
– ZSPPARKETT keménypadló fejjel, piros színben
– ZSPALLFLR keménypadló és turbo szívófejjel, bordó

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop