Construma, OTTHONDesign újra

Tafelgut teák
A Heratekta U zsalu és koszorú előnyei
Természetes felületápolás

Két év után, április 6-10. között ismét várja a látogatókat a CONSTRUMA és az OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás. A hazai legnagyobb és legjelentősebb rendezvény kihagyhatatlan mindazok számára, akik építkezésre, felújításra készülnek. 400 kiállító által bemutatott legújabb trendek, a korszerű, környezettudatos, energiahatékony termékek széles választéka várja őket a teljesen megújult HUNGEXPO területén.

A klasszikus építőipari tematikák a terület legnagyobb pavilonjában kapnak helyet. Az építkezéshez szükséges alapanyagoktól a tetőfedésig a ház építésének minden fázisához kínál újdonságokat a CONSTRUMA. A megújuló energiák témaköre, a RENEO pedig egy másik pavilont tölt majd meg. Várhatóan idén is nagy sláger lesz a látogatók körében a megújuló energia, azon belül is a napenergia hasznosításának lehetőségei. A pavilonon belül napelem szerelési versenyt is láthatnak az érdeklődök és további gyakorlati bemutatók, tanácsadások is lesznek.

A lakberendezési és dizájn tematikát felölelő OTTHONDesign ezúttal is felvonultatja a lakásbelső kialakításhoz szükséges termékeket, bemutatókkal tarkítva, ingyenes lakberendezési tanácsadással fűszerezve. Ezúttal 3 pavilonban, tematikusan került elhelyezésre, külön a konyha, egy másik pavilonban a fürdőszoba és kapcsolódó témakörei, a harmadikban pedig a bútor, melegburkolat, lakberendezés és design témakörök találhatók.

Programok, kiemelt témák:

 • ERGO HOMETrendszigetek. Három pavilonban is speciálisan berendezett enteriőrökben illusztrálja a legújabb trendeket.
 • Magyar Design stand: a hazai tervezők munkái különleges inspirációt adhatnak a berendezés egyedivé alakításához. Az idén 10. jubileumát ünnepli a Magyar Design stand, így az újdonságok mellett a stand részeként egy „jubileumi” enterirőrrel visszatekintést is ad az elmúlt 10 év fejlődéséről.
 • Lakberendezési tanácsadás minden nap.
 • Építkezés jogi kérdéseihez jogászi tanácsadás szombaton.
 • Gyakorlati bemutatók.
  WOODLIKE workshop a fa megmunkálás szerelmeseinek.
  – a bútor átalakítás, átfestés iránt érdeklők az Annie Sloan Hungary workshopjában próbálkozhatnak
  bemutatók a kiállítók standjain
 • Színpadi bemutatók, beszélgetések.

Nyitvatartás:
Szakmai napok: április 6-8. naponta 9-18 óráig
Nagyközönség napok: április 9-10. naponta 9-18 óráig (vasárnap 17 óráig)
A kiállításra belépőjegyet vásárlók között értékes NONOART konyhabútor kerül kisorsolásra.

További információ, jegyvásárlás: construma.hu; otthon-design.hu

 

 

 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
  0
  Az Ön Kosara
  Your cart is emptyReturn to Shop