Construma díjas a Bachl Extrapor Relax 100 hőszigetelése

Számos élethelyzetben találkozunk a hőszigeteléssel, bár lehet észre sem vesszük, láthatatlanul szolgál bennünket. Van, aki azért hőszigetel, mert az előírásoknak kíván megfelelni, van aki azért, mert egy problémát old meg vele. Egy biztos, a hőszigetelt házban a komfortérzetünk is kellemesebb.

construmadiajtnyertabachl 720

A grafitos hőszigeteléssel az elmúlt években egyre több szakember és építkező ismerkedett meg. Nem véletlen a termék sikere, melyet most egy újabb szakmai elismerés is megerősített.
A BACHL terméke mind technikai újdonságtartalom, mind energiatakarékosság tekintetében példaértékű és kiemelkedő. A termék idén Construma díjat kapott.

construmadiajtnyertabachl 1
Az Extrapor Relax 100 grafitadalékkal készülő expandált polisztirol hőszigetelő termék, vékonyabb rétegben is hatékony, mégis megőrizte a hagyományos fehér EPS jól ismert műszaki jellemzőit: magas szilárdság, alacsony testsűrűség és egyszerű beépíthetőség. Ezen tulajdonságok a grafitos alapanyagnál alacsonyabb hővezetési tényezővel, jobb hőszigetelő képességgel társulnak.

construmadiajtnyertabachl 2
Ezt a grafitadalékkal dúsított, szürke színű polisztirol keményhab lemezt homlokzati hőszigetelésre fejlesztették ki. A grafitos táblák külső oldalán elhelyezett rácsszerű, feszültségmentesítő bemetszések sikeresen megakadályozzák a környezeti hatások által létrejövő feszültségeket a felhelyezés során. A növelt nyomószilárdságú (100 kPa) BACHL Extrapor Relax 100 hőátbocsátási tényezője λ=0,029 W/mK,. Összehasonlításként, a grafitos termékkel közel 40%-al vékonyabb hőszigeteléssel el lehet érni ugyanazt a hőátbocsátási követelményt, mint a hagyományos fehér EPS-el. Számszerűsítve, ez egy 100 m²-es új építésű épületnél akár 3-4 négyzetméterrel több hasznos területet és jelentős mértékű megtakarítást is jelenthet.
A BACHL Extrapor Relax 100 nemcsak technikai tulajdonsága miatt kiemelkedő, hanem minden paraméterében megfelel a 2020 után életbe lépő energetikai szigorításnak.A BACHL Extrapor Relax 100 nemcsak technikai tulajdonsága miatt kiemelkedő, hanem minden paraméterében megfelel a 2020 után életbe lépő energetikai szigorításnak. 

www.bachl.hu

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop