Burkolás egyszer, s mindörökre

A burkolat az, melyen nap mint nap járunk, a burkolat életünk legfontosabb pillanatainak színtere, és bizonyos értelemben csatatere is: ez az a hely, ahol gyermekünk önfeledten játszik, ahol örömmel tolja végig kisautóját újra meg újra.

 

 

Méltósággal viseli a meghitt vacsorák alkalmával kiömlő bor testes színét, a baráti összejövetelek alkalmával táncra perdülő magas sarkak és cipőtalpak dinamikus súrlódását, a megunt, kiszolgált bútorok újakkal történő cseréjének terhes súlyát, a szobatisztaságra szokó kiskutya utáni tisztítószer fertőtlenítő vegyületét. A burkolat és az alatta lévő nélkülözhetetlen segédanyagok körül vesznek minket, otthonunk alapját, meghatározó részét képezik.

 

Milyen szerepet tölt be a burkolat életünkben? Vajon túlértékelnénk padlónk fontosságát? Nyugodtan kijelenthetjük, hogy egész biztosan nem!

A burkolat életünknek és az Ön életének, mindennapjainak, legszebb mozzanatainak tanúja. Akárcsak a bőre, megérdemli a legjobb kezelést, a legjobb minőségű anyagokat, azért, hogy sokáig tudja Önt és családját szolgálni, hogy tartós maradjon, és minél tovább megőrizze eredeti szépségét. Ahhoz azonban, hogy a burkolat valóban betölthesse méltó helyét életében, egyszer kell elkészíttetni, de jól!

{gallery}images/stories/verysimple/burkolat_egyszer/f{/gallery}

Miért van ennek a pillanatnak kulcsfontosságú szerepe?

Új ház vagy lakás megvásárlása esetén együtt készül az új burkolat is, mely ha szakszerűen és minőségi Mapei segédanyagokkal készült el, hosszú-hosszú évekig lesz otthona ékessége, és biztos pont az életében. Ha azonban felújításra szorul a lakás, vagy a burkolat, vagy az előző burkolat nem szakszerűen, olcsó és kispórolt anyagokkal készült, akkor idő előtt lesz kénytelen megtapasztalni a burkolással járó – sok esetben – kellemetlen körülményeket: a koszt, a port, a felfordulást, a javítással járó extra költségeket… mindazt, amit a Mapei burkoláshoz használt megoldásaival garantáltan elkerülhetett volna!
Ha Ön már mindezt megtapasztalta, akkor minden bizonnyal értékelni tudja, ha a burkolat első alkalommal elkészül, és az a későbbiekben is a helyén marad: nem mozog, nem kopog, nem színeződik el, nem válik fel, hanem ott van a maga szépségében és állandóságában. Ön pedig abban a biztos tudatban lépkedhet rajta, hogy jól döntött, amikor a magasabb minőségű Mapei anyagokat választotta otthona legfontosabb felületének, padlójának burkolásához.

Bővebben: www.mapei.com/HU-HU/


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop