Botament AE akció

Népi építészet, csak kalandvágyóknak
Önnek van RUND pohara?
Fordulópont az Őrség sorsában

A Botament AE szigetelő és feszültségmentesítő lemez szinte bármilyen burkolat ragasztásához alkalmazható; mázas- és kőporcelán lapokhoz, klinkerekhez, húzott lapokhoz és mozaikokhoz, padlóra és falra, teraszokon, erkélyeken, fűtött felületekhez, vizes helyiségekben, különleges igénybevételhez például gőzkabinokhoz egyaránt használható. Ezen kívül alkalmazásának járulékos pozitív hatása a biztonságos, egységes rétegvastagság, valamint a burkolási munkák sebességének gyorsítása, mivel az AE lemez alkalmazásával a fiatal, magas maradék nedvességtartalmú beton vagy esztrich aljzatok burkolása rövidebb idő múlva megkezdhető.

 

A Botament AE szigetelő-, feszültségmentesítő lemez gyorsítja a munkát, és ellenállóságával tartósabbá teszi annak eredményét: a burkolatot, a ráható feszültségtől mentesítve meggátolja a labilis, kritikus aljzat által okozott burkolati hibák kialakulását, még több elégedett ügyfelet szerezve felhasználóinak.

2013. május 1. – június 30. között Botament AE 10 vagy 30 m-es szigetelő és feszültségmentesítő lemez akció indul, időtartama alatt minden Botament AE 10 m-es szigetelő és feszültségmentesítő lemez mellé 2 zsák,   a 30 m-es mellé pedig 6 zsák BOTAMENT® M21 ragasztót kap ajándékba a vásárló. Keresse a BOTAMENT® értékesítő helyeket, vagy hívja a területi képviselő kollégákat, a termékkel kapcsolatosan további információért látogasson el a www.botament.hu oldalra!

Használja ki Ön is a Botament szigetelő és feszültségmentesítő lemezek pozitív hatásait, és ne adjon esélyt a repedésekből adódó károsodásoknak az elkészült burkolatoknál!

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop