Bensőséges sorházbelső

Dizájn, funkció és biztonság
Karácsonyi pályázat
Pezsgő művészi világgal

Most elkészült, saját tervezésű lakásunkat szeretném nevezni pályázatukra.

 

Egy 40 négyzetméteres alapterületű, pincét, földszintet, emeletet tartalmazó sorházról van szó, amelyet teljesen felújítottunk – beleértve a hozzátartozó kicsiny kert gyeptéglával való füvesítését, kertépítését.

Az egész lakás hangulatát tekintve arra törekedtem,hogy a világos színekkel egy fiatalos, barátságos-otthonos környezet teremtsek. A konyha falának egy részét kivettük, ezáltal a nappaliba ívelő konyha tágítja a teret. Alapvető adottság volt a csigalépcső, amely zavaróan hangsúlyos szerepet kapott; így egy pici, átlyukasztott spotlámpákkal megvilágított fallal igyekeztem elterelni a figyelmet róla.

A kanapé háta mögötti falon elhelyezkedő képet saját magam készítettem glicée technikával.

A szemközti falrészen található falfestmény szintén az én művem.

A földszinti vécé, valamint az emeleti fürdő burkolata ugyanabból a natúr színű csempéből készült, amelyhez igyekeztem szögletes formákat választani.
Az emeleti fürdő bútorzatát, a konyha egészét, valamint a bejárati ajtót szintén jómagam terveztem. Az emeleti fürdőben a korábbi kialakításhoz eltérően egy zuhanykabin is helyet kapott, amit úgy tudtunk megvalósítani, hogy a kádat az ablak alá helyeztük.


A nappali változatos részein elhelyezett világítások a lakásnak más és más hangulatot adnak. Az egész lakáson végigvonuló ornamentikus motívumot az étkező mögötti falrésben található tapéta ihlette (a mélyedés nem mellesleg a fűtéscsövek takarására szolgál).


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop