Baumit open homlokzati hőszigetelés

Piacvezető a Leier
ACO Nero, a fekete zuhanyfolyóka
Megújult terek

Az otthon és a Föld klímájáról
Meleg, kellemes otthonra vágyunk, ugyanakkor törekednünk kell arra is, minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjunk, védjük a Földet a klímaváltozástól. Jó, ha közben a családi költségvetést is kíméljük. Ehhez ad lehetőséget a Baumit open homlokzati hőszigetelő rendszere, az az úgynevezett klímahomlokzat, amely alkalmazható bármilyen téglafalú vagy könnyűszerkezetes háznál, vegyes- vagy ismeretlen összetételű falazatok esetében vagy vályogfalak utólagos hőszigetelésére.

baumit 720

Kis fizika, nagyszerű biológia
A levegő áramlásának fizikai jelensége áthatja egész életünket, nem is tudnánk e nélkül létezni. Lakóklímánk egészsége, élhetősége szempontjából ez az áramlás és frissülés, legalább olyan fontos, mint saját testünk mindennapi fenntartásához. A hőszigetelés a falat télen melegen tartja, minimálisra csökkenti a falon keresztüli hőveszteséget, kisebb a hőingadozás, jó a hőérzetet alacsonyabb hőmérsékleten is. A fűtéskor, klímatizáláskor keletkező károsanyag-kibocsátás csökken.
Gyakori megjegyzés, hogy az utólagos homlokzati hőszigetelések feláldozzák az energia megtakarítás oltárán a levegő falakon keresztül történő áramlását, a páradiffúziót, teremtve ugyan meleget, de megfosztva bennünket a falakon keresztül kiegyenlítődő egészséges páratartalom érzésétől Most itt van egy jó megoldás! A Baumit open hőszigetelő rendszerhez tartozó open reflect szigetelő lemez hővezetési tényezője ugyanis λ= 0,031 W/mK, ezzel az alacsony értékkel jobban szigetel a hagyományos polisztirol lapoknál, miközben átengedi a párát!

Kellemes lakóklímában a páratartalom 40-60%
Naponta akár 10 liter párának is ki kell jutnia a falon át. A Baumit open hőszigetelő rendszere a speciálisan perforált lemez, az alkalmazott különleges alapanyagok révén ugyanis átengedi a levegőt, páradiffúziós együtthatója (μ=10), megegyezik a tégláéval. Ez a rendszer így új építések, átalakítások esetén a falban maradó esetleges építési nedvesség távozását is segíti, így a klímahomlokzat jobban véd a falak esetleges penészesedésétől. Alkalmazása, szakszerű beépítése révén, az otthon klímája kellemes és egészségesebb lesz.

Föld, pénztárca és szépség
A Baumit az open klímahomlokzatához a NanoporTop vékonyvakolatát javasolja, mely vakolat nanotechnológiai kötőanyaga miatt öntisztuló (szennyeződés lepereg a vakolatról) és páraáteresztő, felülete hosszú éveken át megőrzi színeit, tartósságát. Különleges tulajdonságaival kíméli a környezetet és végső soron a gondolkodó ember pénztárcáját.

A ház színének kiválasztása nem egyszerű családi feladat
A Baumit Life színkártya 888 árnyalatot kínál, melyben mindenki megtalálja az otthonához illőt. Mivel ez a választás szinte egy életre szól, a Baumit speciális szolgáltatásokkal könnyíti meg ezt a döntést. A Baumit homlapjáról letölthető egy épületszínezési alkalmazás, térítés ellenében előkevert vakolat színminta is rendelhető. A homlokzati hőszigetelés tervezését pedig a Hőszigetelés kalkulátor alkalmazás segít.

Ön is szeretne egészséges klímában élni, takarékoskodni és felelős a környezet iránt? Tudjon meg többet a Baumit open klímahomlokzatról, látogasson el www.baumit.com honlapra!
Baumit Kft. 2510 Dorog, Baumit út 1. tel.: + 36 33 512 920 www.baumit.com
baumit 721

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop