Az olcsó nyomtatók egy szép példája: Ricoh SP220Nw

Sokszor felmerül a kérdés, milyen nyomtatót érdemes venni otthoni használatra?Maradjunk az egyszerű és olcsó tintasugaras nyomtatónál, vagy ruházzunk be egy drágább lézernyomtatóba? Fenntartási költségét tekintve a lézernyomtatókat tartják kedvezőbbnek, de vajon tényleg így van-e?

azolcsonyomtatokegyszeppeldaja 720

Bemutatjuk a Ricoh SP220Nw irodai nyomtatót, amely azon kívül, hogy lézernyomtató, sok egyéb hasznos tulajdonságokkal is rendelkezik. Lássuk, melyek is ezek!
Elsőként is vegyük sorra, mit találunk a frissen vásárolt Ricoh lézernyomtató kicsomagolásakor a dobozban? Már az elején elmondjuk, nagyon kevés tartozékot: a használati utasítást és egyéb dokumentumokat, az illesztő programokat tartalmazó CD lemezt és a tápkábelt, ám hiába irodai kiegészítő periféria, hiányzik a csomagolásból az amúgy alapdarab USB kábel, és amit bizony külön meg kell vásárolnunk hozzá.

De miért is maradt ki az USB?
Nem véletlenül, hiszen a Ricoh SP220Nw-t úgy fejlesztették ki, hogy rendelkezik egy plusz funkcióval: WiFi és egyérintéses NFC csatlakozási lehetőség áll a rendelkezésünkre. Az olcsóbb irodai nyomtató ezért is ennyire népszerű a felhasználók körében. Természetesen a hagyományos LAN kapcsolat lehetőséget kínál a hálózatra kötéshez is, ily módon ezen funkciók segítségével egyszerre több irodai helyiség nyomtatási igényét is kielégíthetjük.
A WiFi használattal elérhetjük az asztali és mobil operációs rendszereket (beleértve akár az iOS-es és asztali Apple készülékeket is), továbbá androidos telefonjaink vagy tabletjeink is könnyedén csatlakozni tudnak a Ricoh SP220Nw lézernyomtató készülékhez a DevicePrint&Scan mobilalkalmazás segítségével. Az Apple Airprint, Mopria és a Google Cloud vezeték nélküli szolgáltatásokat is támogatja a Ricoh ezen nyomtató típusa.

No és mit tud még a készülék? A Ricoh SP220Nw olcsó és gyors nyomtatásra képes, ezért ha nagyon szorít az idő, és gyorsan kell nyomtatni rengeteg oldalt, ezt a Ricoh készüléket nekünk találták ki! A lézernyomtató 150 oldalas lapadagolóval rendelkezik, amit 23 oldal/perc nyomtatási sebességgel használhatunk fel a nyomtatás során. Kimeneti tálcáját elég 50 oldalanként üríteni, de azt mindenképp, ne felejtsük el!
Ha úgy érezzük, gyorsan fogy a festék, valamint rengeteg nyomtatási papírlapot használunk a sok nyomtatni való miatt, akkor itt a jó hír: a Ricoh SP220Nw megvételekor tartalmaz egy 700 oldalas kezdőcsomagot, ahol rendelkezésre áll az eredeti tonerkazetta.

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop