Arancini – sült rizsgolyó



arancini 720

Hozzávalók:
50 dkg maradék rizottó, 1 tojás, 1 evőkanál liszt, panírmorzsa, 25 dkg mini mozzarellagolyó, olaj a sütéshez

A tojást felverjük egy csipet sóval, majd a hűtőben pihentetett egy napos rizottóhoz keverjük. Hozzáadjuk a lisztet és annyi zsemlemorzsát, hogy könnyedén gombócokat tudjunk formázni a masszából. A gombócokat úgy készítjük el, hogy minden darab közepébe egy fél mini mozzarella golyót helyezünk. A golyókat megforgatjuk zsemlemorzásban, és bő, forró olajban aranybarnára sütjük őket 3-4 perc alatt. Forrón tálaljuk!


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop