Alternatív megoldás gázfűtésre

Világunk egyre inkább a környezettudatosság és a biztonság felé próbál haladni az utóbbi időben. Ez pedig nem csak rövidtávon, de a jövőnket tekintve is fontos változásnak mutatkozik. Így, még régen teljesen elégedettek voltunk a gazdaságosnak és olcsónak vélt gázfűtéssel, mára már inkább más alternatívát javasolnak a szakértők is.

alternativmegoldasgazfutesre2005 720

Ilyen alternatív, zöld megoldást kínál a Norvégiából származó ADAX fűtőpanel is, amely megreformálhatja hazánk fűtésszokásait is. Bár tény, hogy a 30-40 évvel ezelőtt gombamód szaporodó panellakások fűtésrendszerét nehéz kiűzni, és például sem szenes kályhára, sem pedig villanykályhákra nem érdemes cserélni, a norvég fűtésrendszer még az ilyen lakásokban is könnyedén beszerelhető. A fűtőpanelek ugyanis nemcsak gazdaságosak és biztonságosak, de környezetünket is kímélik, és rendkívül gyorsan beszerelhetők. Egy szakértő csapat akár egyetlen nap alatt is képes beépíteni ezt a modern, futurisztikus fűtési módot akármilyen lakásba vagy házba.

alternativmegoldasgazfutesre2005 1

Néhány tévhitet az elektromos fűtéssel kapcsolatban
A legnagyobb tévhitekkel ellentétben, a norvég fűtőpanelek gyorsan telepíthetők, fő fűtőelemként is alkalmazhatók és rendkívül gazdaságosak. Ráadásul rendkívül ízléses külsejüknek köszönhetően nem is foglalnak el a szobákból jelentősebb területet, dizájnos, letisztult kialakításuk pedig a legmodernebb otthonokban is megállja helyét. Még régen az óriási kályhák és öntöttvas tűzhelyek hódítottak, ma már a gázfűtés és a távhő a legnépszerűbb fűtőrendszer Magyarországon.
A megszokásokat sajnos nehéz legyőzni még akkor is, ha van ennél sokkal gazdaságosabb és biztonságosabb megoldás is. A letisztult formákkal és magas műszaki tartalommal büszkélkedő ADAX fűtőpanelek azonban mára már bizonyítottak mind a magánszektorban, mind pedig világversenyeken. Nemcsak az innovatív technológiai megoldásait díjazták már többször az elmúlt évtizedekben, hanem a stílusos megjelenését is. Így napjaink egyik legjobb gázfűtés alternatívájaként tartják számon.

alternativmegoldasgazfutesre2005 2

Több éve elérhető, wifi termosztáttal szerelt fűtőpanelje
Az utóbbi évek ingatlanpiaci változásainak köszönhetőn egyre többen vásároltak használt lakásokat, házakat, vagy építettek saját otthont maguknak. A modern otthonok velejárója, hogy ezek az épületek már a környezettudatosság jegyében épülnek. Az pedig, hogy közben akár a rezsiszámlánkat is lenullázhatjuk, csak hab a tortán. Ha szeretnénk megszabadulni a téli, borsos fűtésszámlánktól, válasszunk ADAX fűtéspanelt – javasolja a futeskell.hu szakmai portál.
Hazánkban már 2009 óta jelen vannak azok a norvég fűtőpanelek, amelyek megreformálhatják a fűtési szokásainkat. Az akár egyetlen nap alatt is beszerelhető rendszerek nemcsak szépek és hatékonyak, de csendesek, biztonságosak és „okosak” is. Ugyanis ma már wifi technológiával felszerelt termosztát is kapható, így akár távolról is irányíthatók. Az Adax fűtőpanelre váltás után pedig nem vár többé bennünket otthon kihűlt szoba és óriási gáz- vagy távhőszámla sem!

 


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop