Álmok pasztellben

Jólesik felidézi a nemrég elmúlt virágos hónapokat, így hát készítsünk szép pasztellszínu dobozt, amelyben megférnek apróbb emlékeink vagy kézimunka felszerelésünk.

almokpasztellben 720

Amire szükségünk lesz
A dobozkához alkalmas akár egy cipodoboz, de bármelyik hobbiboltban vásárolhatunk kedvünkre való karton- vagy fadobozkát is. Ha van otthon festokés vagy kisebb spakli, azt is készítsük elo, de megteszi egy konyhai kés is. Szükségünk van még ecsetekre és egy nekünk tetszo stencilre is, amelyet hobbiboltban találhatunk.

Hogyan készül?
A dobozt alapozzuk le akril alapozóval, száradását meggyorsíthatjuk egy hajszárítóval. Ezután egy különlegesen krémes és gyorsan száradó akrilfestékkel (hobbiboltban beszerezheto) alkotunk tovább, ami vastagabb rétegben is felviheto a felületre, így stencilezésre kiváló. A dobozt fessük le nekünk tetszo színure, helyezzük a tetorészre a stencilt, majd a festokéssel kenjünk több színt is a mintába. Óvatosan emeljük le a stencilt a doboztetorol, s ha már a vastagabb festékréteg is tökéletesen megszáradt, dobozunkat használatba vehetjük.


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop