Parador padlók – autentikus és kortárs dizájn

A Parador Modular ONE új típusú padlóburkolata egyesíti magában a laminált padló, készparketta és vinyl számos előnyét, kiküszöbölve azok legfőbb hiányosságait. Valósághűen adja vissza az igazi fa felületét, rendkívül kopásálló, nem szívja fel a vizet, nem csúszik, padlófűtéshez is kiváló, anyaga pedig megfelel a fenntartható élet legmagasabb szintű követelményeinek.

paradorpadlokautentikus 720

Modular ONE padló – valósághű fa felülettel
A többrétegű padló korszerű és rugalmas kivitelezésével, autentikus és kortárs dizájn megjelenésével megfelel a mindennapok kihívásainak. Az ökológiai szempontból áttörő Modular ONE a „Made in Germany” elismerő jelzést viseli, megfelel a fenntartható élet legmagasabb szintű követelményeinek. E padló gyártása során is kizárólag tanúsítvánnyal rendelkező nyersanyagok felhasználására kerül sor.

paradorpadlokautentikus 2
Az alacsony kibocsátású, többrétegű padlót lágyítómentes, polipropilénből készült bevonata teszi különlegessé. Szilárdságának köszönhetően rendkívül magas kopásállósággal rendelkezik. Az autentikussá strukturálható dekorpapír valósághűen adja vissza a valódi fa felületét, amelyhez a kivételes matt felszín is hozzájárul. Különlegessége, hogy egy terméken belül a dekor akár 45 féle mintázatban jelenhet meg. A Modular ONE padló hátoldalának természetes parafabevonata csak külsőleg hasonlít a hagyományos HDF-hez. A lemez kifejezetten a maximális formatartás elérése érdekében került kialakításra. További előnye, hogy kiváló lépéshang-szigetelést biztosít, nem szívja fel a vizet, és nem duzzad. Padlófűtéssel rendelkező helyiségekben is alkalmazható, meleg és komfortos érzetet kelt, továbbá nem csúszik, rugalmasságának köszönhetően pedig gyengéd az ízületekhez is.

paradorpadlokautentikus 1
SPC vinyl padló – egységes életterek dilatáció nélkül
A Parador 2019-ben speciális termékkel bővítette a vinyl padlóburkolatok sorozatát. A legkülönbözőbb helyiségekben egyaránt ideális vinyl Solid Polymer Core padló a szilárd polimer magnak köszönhetően a felújítás során egyenetlen aljzatok esetén is kitűnően alkalmazható. Kilenc különböző dekorral készül, különlegessége, hogy a Parador ezeket a dekorokat mind a négy vinyl termékkategóriában előállítja.
Vízálló, kiválóan alkalmas a konyhában, fürdőszobában, télikertben történő használatra, és kizárólag ellenőrzött, az egészségre ártalmatlan alapanyagok felhasználásával készül. Könnyen karbantartható, antibakteriális és padlófűtéshez is ideális. A termék különlegessége, hogy lehetővé teszi az egész ház padlófelületének egységes kialakítását, akár 400 m2-en dilatációs hézag nélkül. Ennek köszönhetően irodáknak és nagyobb közületi helyiségeknek kínál optimális megoldást.

perspektivat teremtunk logo

PARADOR PARKETTA STÚDIÓ
Parador referenciaszalon 

1023 Budapest, Lajos u 37.
Telefon: 1/335 2868
www.paradorparketta.hu
paradorhungary@spatrend.hu

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop