Akadálymentesen

A mozgásukban akadályozottak önálló fürdőszoba használatát lehetővé tevő kartámaszok, kapaszkodók, akasztók és speciális kiegészítők köre új termékkel bővült: a HEWI akadálymentes mosdók kínálatával.

 

Miért akadálymentes egy mosdó? Olyan tulajdonságokkal rendelkezik, melyekkel a normál termékek nem. Például laposak, hogy kerekes székkel is hozzálehessen ülni, elég hely a lábnak a mosdó alatt, használója oda tudja húzni magát a mosdóhoz, meg tud benne kapaszkodni, nem lehet a lefolyót elzárni, nehogy a víz véletlenül is kifolyjon a mosdóból, rakodó felület biztosítja, hogy a szükséges tárgyakat el lehessen helyezni közvetlenül a mosdó medence mellett stb. És még sok apró, talán nehezen felfedezhető részlet.

A HEWI mosdó biztosítja a mosdáshoz szükséges teret az ovális formájával, a nélkülözhetetlen rakodó felülettel együtt. A kapaszkodás és biztonság lehetőségét kínálja a beépített kapaszkodóval, mely szükség esetén törülközőtartóként is használható.
Az eddig ismert kerámia mosdókhoz képest, a HEWI ásványi anyag és műanyag keverékéből készült termék sok olyan funkciót kínál, amit eddig külön termékekkel lehetett csak elérni..


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop