Ajándékok a fa alá

Az álomkonyha jelentős események helyszíne
Norvég alternatív fűtés
Trükkök a fuga egyszerű felújítására

A magyarok karácsonyfája alatt évek óta megtalálhatók a különféle, hasznosabbnál-hasznosabb konyhai és háztartási kisgépek. Mert mindenki jól tudja, nemcsak adni, hanem kapni is jó robotporszívót, automata kávéfőzőt vagy hajgöndörítőt. Ha még ajándékötlet szeretteinknek vagy magunknak, segítünk!

Álló porszívók. Ha van slágertermék, akkor ezek a készülékek garantáltan idetartoznak. Könnyűek, tetszetősek és kis helyen is elférnek. Ebben a kategóriában az idei év nagy dobása a Sencor SVC 0725BK rúdporszívó, amely nemcsak porszívózni tud, hanem a szívófejébe épített UV-C lámpa segítségével elpusztítja a baktériumok és vírusok jelentős részét a padlófelületekről. De nemcsak ezzel a készülékkel mondhatunk búcsút a kórokozóknak: a Sencor SVC 0625AT álló porszívófejéhez csatlakoztatható egy víztartály is, amibe fertőtlenítőszert adagolva gond nélkül végezhető el a padló nedves törlése és fertőtlenítése.

Robotporszívó. A robotporszívók kínálata egyre bővül a hazai boltokban. Egy nagyobb tudású termék valóban le tudja venni a porszívózás terhét a vállunkról, mint például amilyen a Sencor SRV 9250BK-EUE3 robotporszívó. Ideális választás szőnyeg, fapadló, parketta, linóleum, padló vagy csempe tisztítására, fejlett kommunikációs rendszerrel rendelkezik, nem megy neki a dolgoknak, és nem esik le a lépcsőről sem. Mivel mobiltelefon alkalmazással is irányítható, így akár a munkahelyről is elindíthatjuk, mielőtt nem várt vendég érkezne. Ráadásul a wifire történő csatlakoztatása nem igényel komoly IT-tudást, és a készülék akár 120 percen keresztül is üzemeltethető.

Gőztisztító. Néha ki kell engedni a gőzt! Baktériumölő tulajdonsága miatt egyre keresettebb karácsonyi ajándéknak számítanak a gőztisztítók. A Sencor SSC 3001YL ideális eszköz a csempék, üvegek és járólapok alapos tisztításához: eltávolítja a foltokat, vízkövet és a zsírfoltokat és teljes mértékben környezetbarát, ugyanis a gőz erejével a baktériumok 99 százalékát képes elpusztítani.

Automata kávéfőző. Az automata kávéfőzőket egyre többen preferálják. A növekvő igényre reagálva a Sencor az idei évben két új exkluzív megjelenésű fekete automata kávéfőzővel (SES 7200BK és SES 7018BK) bővítette a kínálatát. Ezek a modellek azért számítanak keresettnek, mert keskeny és kompakt kivitelben készülnek, emellett gyorsan dolgoznak, ugyanis az első kávécseppek már 42 másodpercen belül megjelennek azután, hogy kiválasztottuk a kívánt kávét. Így nem kell sokat várni arra, hogy kezünkben tarthassuk a gőzölgő eszpresszót vagy hosszú kávét.

Robotgép. Háziasszonyok rég áhított vágya egy multifunkciós robotgép. A Sencor STM 635x fém házzal, fém fogaskerekkel és nagy teljesítményű 1000 wattos motorral rendelkezik. 4,5 literes rozsdamentes keverőedényében a dagasztókar segítségével 2,2 liter torta- vagy 0,8 liter kenyértészta is elkészíthető. A lassú indítás után a felhasználók 8 különböző sebességfokozat közül választhatják ki a legmegfelelőbbet. A készüléket számos kiegészítő, köztük húsdaráló, tésztakészítő, dagasztókar az A-alakú keverőszár, ballon alakú habverő, valamint kávé- és fűszerdaráló teszi igazán sokoldalúvá. De akkor is segítségünkre lehet, ha egészséges frissítőt szeretnék fogyasztani. 1,5 literes üvegedényében számos ízletes gyümölcs-, illetve zöldségturmix készíthető el.

Hajgöndörítő. A göndör tincseknek nehéz ellenállni, és a Sencor SHS 0900GD gondoskodik arról, hogy bármilyen alkalomra feldobhassák a hölgyek a hajkoronájukat. Az automata hajgöndörítő különlegessége, hogy 11 különböző hőmérséklet-beállítással, 5 különböző fokozatú fordulatszámmal és 10 változó időbeállítási funkcióval rendelkezik. Fehér háttérvilágítású digitális kijelzőjén minden beállítás precízen követhető. Hajformázó felülete titán bevonattal van ellátva, ami garantálja a gyors hajhullámosítást, valamint az extra fényes hajat. Ráadásul a készülék helyes kis utazótokkal is rendelkezik.

A japán gyökerekkel rendelkező, európai hátterű márka idén karácsonykor is pénzvisszafizetési garanciával kedveskedik a vásárlóknak. Ez azt jelenti, hogy a Sencor felhasználók 2022. január 9-ig akkor is visszacserélhetik a megvásárolt gépet, ha például nem tetszik a színük. Az ezzel kapcsolatos részletekről érdemes tájékozódni a www.sencor100.hu weboldalon.

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop