Ajándék hővédő roló tetőtéri ablakokhoz

A FAKRO hűsítő nyári akciója 2020. július 1-től szeptember 30-ig tart, amely során az energiahatékony három és négyrétegű, 10 év garanciával rendelkező tetőablakokhoz ajándék külső hővédő rolót lehet nyerni.

ajandekhovedorolotetoteri 720

A funkcionális, biztonságos és energiatakarékos FAKRO tetőtéri ablakokkal komfortos lakótérré változnak a tetőterek. A nyári hőség csillapítására az optimális megoldás a külső hővédő árnyékoló, amely nyolcszor hatékonyabban véd a felmelegedéstől, mint a belső árnyékoló. Az energiahatékony 3 rétegű U4, U5 vagy P5 üvegezésű tetőablakokhoz, illetve az extra hőszigetelő U6 üvegezésű és a passzívház minősítésű 4 rétegű U8 üvegezésű tetőablakokhoz az akció ideje alatt ajándék az új típusú, modern kialakítású AMZ New Line külső hővédő roló.

A FAKRO tetőtéri ablakai széles méret- és típusválasztékban érhetők el, középen billenő, megemelt forgástengelyű vagy felnyíló-billenő nyitási móddal, akár négyrétegű, passzívház minősítésű üvegezéssel.
A kiváló minőségű borovi fenyőből készült fa ablakok kétszeres környezetbarát akril-lakk bevonattal készülnek, amely ellenáll a környezeti hatásoknak és az UV sugárzásnak. Időszakosan magas páratartalmú helyiségekbe ajánlott háromszoros, fehér színű poliuretán bevonat a RAL skála bármely színében rendelhető. A tartósan páradús helyiségekbe a fehér színű, többkamrás PVC profilú, acélbetétes merevítéssel rendelkező termékcsaládot kínál a gyártó.

A legtöbb itthon felhasználásra kerülő tetőfedő anyaghoz kifejlesztett burkolókeretek gondoskodnak a tetőbablakok tökéletes illeszkedésről a tetőbe, legyen szó akár sík, hullámos vagy magasprofilú tetőfedő anyagról, a hagyományos tetőcseréptől a korcolt lemezfedésig.
A FAKRO tetőablakai vízszintesen és függőlegesen is közvetlenül egymás mellé építhetők, vagyis sorolhatók. Az alsó kilincses manuális nyitási módon túl motoros, távirányítós és okosház-rendszerekbe illeszthető verzió is elérhető. Az eltérő felhasználási célok kiszolgálása érdekében a 3300 főt foglalkoztató lengyel gyártó a hagyományos tetőablakokon kívül alsó bevilágítóval kiegészített megemelt forgástengelyű, tetőerkély, hőszigetelő és hagyományos tetőkibúvó, térdfal, valamint füstelvezető ablakokat is tart a kínálatában.

Hogyan vehetünk részt az akcióban?
I. Vásároljon akciós FAKRO terméket az akciós időszakban!

 • 2020.07.01. és 2020.09.30. között vásároljon akciós FAKRO tetőtéri ablakot (az akcióban az U4, U5, P5, U6 és U8 üvegezésű ablakok szerepelnek).
 • Őrizze meg a vásárlást igazoló számlát, mert annak másolatát csatolni kell a jelentkezéshez.

II. Jelezze részvételi szándékát az alábbiak szerint!

 • Nyomtassa ki és töltse ki a www.fakro.hu/akcio oldalon letölthető jelentkezési nyomtatványt, mellékelje a vásárlást igazoló számla másolatát, majd adja postára 2020.10.15-ig a FAKRO Magyarország Kft. 1116 Budapest, Építész utca 8-12. címére.

III. Figyelje a futárt!

 • Pozitív elbírálást követően a megvásárolt tetőablak méretének megfelelő külső árnyékolót futárszolgálattal elküldjük Önnek az akciós feltételek szerint.

FIGYELEM!

 • Az akcióban csak magánszemélyek vehetnek részt.
 • A különböző akciós tetőtéri ablak típusokhoz igényelhető ajándék árnyékolók mennyisége egy adott résztvevő által, egy adott beépítési címre:
  • U4 üvegezésű tetőablakok esetén 2 db ablakonként 1 db, de maximum 2 db árnyékoló;
  • U5 és P5 üvegezésű tetőablakok esetén ablakonként 1 db, de maximum 3 db árnyékoló;
  • U6 és U8 üvegezésű tetőablakok esetén ablakonként 1 db, de maximum 4 db árnyékoló.
 • Több termék vásárlása esetén a legkedvezőbb változatot veszi figyelembe a FAKRO.

További részletek: https://fakro.hu/akcio

 

 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
  0
  Az Ön Kosara
  Your cart is emptyReturn to Shop