Adjunk együtt egy mosolyt

Electrolux zöld kampány
Buda szíve
Egyedi weboldal – könnyebb Google algoritmusfrissítés

A november végén kezdődő akcióval a Henkel minden Spar és Interspar üzletláncban eladott Persil és Silan termék kilogrammja, illetve litere után adományt ajánl fel a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány számára.

 

A gyerekkórházak kis pácienseit látogató bohócdoktorok is azt mondják, hogy a nevetésnek gyógyító ereje van. Ezt ismeri el a Henkel is, aki partnerével, a Spar üzletlánccal együtt a fogyasztókat is szeretné bevonni a bohócdoktorok támogatására, hogy azok minél több beteg gyerekhez vihessék el a mosoly gyógyító erejét.

Mindenki, aki Spar és Interspar üzleteiben Persil mosószert vagy Silan öblítőt vásárol, támogatja a bohócdoktorok működését. Persil mosóporok vásárlásával kilogrammonként 10 forint, mosótablettákkal kilogrammonként 20 forint, mosógélekkel illetve Silan öblítőkkel literenként 10 forint, míg Persil Duo-Caps vásárlása esetén literenként 20 forint támogatást kap az alapítvány.

Az akció november 22-én kezdődik, és december 12-ig tart.

A magyarországi Piros Orr Alapítvány 1996-ban alakult. Az alapítvány célja a gyermekek és idősek gyógyulásának elősegítése, mert hisz abban, hogy a nevetés az egyik legjobb gyógyszer. Képzett bohócaik az elmúlt évek alatt több mint 200 ezer gyermeknek és idős embernek vitték el a gyógyító nevetést.

A Henkel bízik abban, hogy az előző évek tapasztalatai alapján idén is több millió forint összeggel tudja támogatni a Spar üzletekben zajló akció végén az alapítványt, és ezzel lehetőséget nyújt, hogy a bohócdoktorok még több kis beteg kórházi ágyához jussanak el, vidám színfoltot varázsolva a kórházak steril világába. Az adományra összegyűlt összeget a Henkel a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványnak jövő év januárjában, ünnepélyes keretek közt adja át.

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop