ACO ZUHANYFOLYÓKA épített zuhanykabinokhoz

Az építőipar és az életciklus-elemzés
Hitelturizmus
Szigeteljünk hibamentesen!

A rozsdamentes acél, mint alapanyag, egyre szélesebb körben kerül felhasználásra mindennapjainkban, amelynek legfőbb oka a magas higiéniai követelmények maradéktalan teljesítése, és az esztétikus megjelenés.

 

 

Az ACO cégcsoport az ipari területen jól bevált rozsdamentes acél folyókarendszert alapul véve kifejlesztette a lakossági felhasználásra alkalmas változatot. Az új műszaki megoldás, a zuhanyfolyóka a manapság egyre nagyobb teret hódító épített zuhanykabinok vízelvezetéséhez biztosít praktikus megoldást. A fürdőszobákban a jelenlegi gyakorlat szerint pontszerű összefolyókat alkalmaznak, amelyhez négy irányból szükséges a padlóburkolat lejtésének kialakítása. A zuhanyfolyóka beépítésével azonban egy vonal mentén történik a víz elvezetése, amelyhez egy vagy két irányból szükséges lejtést biztosítani. Így a vonalmenti vízelvezetésnek köszönhetően bátran használhatunk nagyméretű padlólapokat is.

 

A folyóka kialakítása lehetővé teszi a kisebb födémszerkezeti vastagságba történő beépítést is, így felújításoknál és új épületeknél egyaránt alkalmazható. Beépítési mélysége a bűzzárnál 80 vagy 120 milliméter. Beépíthető a zuhanyajtó alatt, előtt, vagy a fal mellett. A rozsdamentes acél alapanyag hosszú élettartamot és esztétikus megjelenést biztosít. A folyóka tisztítása kivehető bűzzárának köszönhetően könnyen és gyorsan megoldható.

 

Kapható alacsony és magas beépítésű, valamint szigetelőgallérral ellátott kivitelben, ami bármely szigeteléshez való csatlakozásra alkalmas. A széles rácsválasztéknak köszönhetően mindenki könnyen megtalálja a fürdő stílusához illeszkedő folyókát. A folyóka többféle méretben, 485-1185 milliméterig 100 mm-ként növekvő hosszúságban kapható.
További információ a zuhanyfolyókáról és a többi termékről az ACO megújult honlapján található.

Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop