A tetőtér-felújítások ablaka

A funkcionális mosogatók forradalma – BLANCO mosogatóközpont
Korszerű melegvíz-előállítás HAJDU hőszivattyús forróvíztárolóval
Hogyan varázsoljunk mozaikkal?

Ki ne szeretné, ha a tetőtéri ablak cseréjét a legkisebb ráfordítással, a legkevesebb bontással és kosszal úszná meg? Ha évtizedes korú, kopott, elavult műszaki megoldásnak számító tetőtéri ablakát egyszerűen és gyorsan lecserélné, nézzen szét a Roto Q, kimondottan a felújításokra tervezett ablakai között!

atetoterfelujitasokablaka 720

Nemzetközi felmérés eredményeire alapozva alakították ki a Roto mérnökei a kifejezetten tetőfelújítók igényeit kielégítő új termékcsalád, a Roto Q ablak tulajdonságait. A válaszadók igényei ugyan nem lepték meg a tetőtéri ablakokat gyártó német vállalat szakembereit, de a fejlesztés során valóban ezek a vevői elvárások kerültek a fókuszba. Melyek tehát a fogyasztók számára legfontosabb tulajdonságok? Az ablak járuljon hozzá az épület energiahatékonyságához, legyen minőségi és beépítés után nyújtson hosszú távon biztos megoldást. Természetesen mindezen elvárások jogosak egy új épület esetén is… Persze az ár sem lényegtelen! Ám a hosszabb élettartamot vagy a biztos működést kínáló termékek lehetnek drágábbak, de sokszor kiderül, hogy a magasabb egyszeri kiadás hosszú távon pénztárcakímélőbb megoldás. Nézzük, mit jelent ez a vásárlók számára!

Energiatakarékos tető
A Roto Q tetőtéri ablakok kialakításuknak köszönhetően kiemelkedően jó hőszigetelő értékkel rendelkeznek, ezzel hozzájárulnak az épület energiatakarékos működéséhez. Már az alapkivitel 1,2 W/m2K hőátbocsátási tényezőjű kétrétegű üvegezése is kiemelkedő érték, de a könnyedén elérhető 0,78 Uw esetén akár a legszigorúbb passzívház követelményeknek is megfelelhet a tető ablaka.

Mitől lesz Roto minőség?
A 75 éves gyártási tapasztalattal rendelkező német Roto vállalatcsoport termékeinek minősége Európa-szerte, Németországtól Romániáig azonos, állandó és közismert. Erről a DIN szerinti szigorú gyártásellenőrzés, a standard gyártási minőség, a hosszú évek tapasztalatai és a „german made” védjeggyel azonosított német precizitás gondoskodik. Mindezek miatt a cég a Roto Q ablakok esetén is nyugodtan vállalhatja a 15 év garanciát a jég általi külső üvegtörésre, a vasalat és ablakprofil törésére egyaránt.

Beépített biztonság
Felújítás utáni bosszúság, ha az új tető vagy tetőtér beázik. Ez a Roto beépítést könnyítő és a beépítés biztonságát maximalizáló ablakaival szinte kizárt, ezek ugyanis gyárilag jelentős részben előszereltek. Mindez könnyíti a kivitelezést, csökkenti a felújítás időtartamát, illetve biztosítja az ablak hosszú időn át kifogástalan működését.

Emellett a Roto Q ablakok látványa is sok mindent elárul: elegáns tetőtéri ablakunkon már ránézésre is látszik: „van benne anyag”.

Győződjön meg erről személyesen Ön is a Roto új budaörsi bemutatótermében!

www.roto-q.hu
Tel.: 30/616 5372

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop