A pavilon 203B1 stand

Biobaba – bambusz pelenkában
Év Homlokzata Pályázat
Ha a betörő otthon talál bennünket

Az őszi BNV mindenkor számíthatott a nagyközönség érdeklődésére. Míg a kifejezetten szakmai kiállítások iránti igény meglehetősen hullámzó szintet mutat, addig az őszi – a divatnak, a lakberendezésnek hódoló – kiállítás a leg ínségesebb időkben is számíthatott az érdeklődésre – ha nem is mindig egyforma érdeklődéssel. Tavaly a kiállítás szervezők nagy örömére a régi szép időket idéző embertömeg hömpölygött a kőbányai vásárvárosban. 2009-ben a BNV-t több mint 61 000 látogató kereste fel.

 

Idén ősszel 2010. szeptember 8-12. között ismét kitárja kapuit a Budapesti Nemzetközi Vásár, melynek továbbra is az “otthon” a központi témája. Így az ország legnagyobb lakberendezési és design kiállítása várja a kiállítókat és a látogatókat a BNV-n belül.
Ahogy korábban is, az idén is lesznek tematikus napok, amikor egy-egy terület fejlődése, kínálata még kiemeltebb figyelmet kap. Az 1. nap az Építkezők és Lakberendezők Napja, a 2. nap Ezüst Nap, az nyugdíjasoknak ingyenes belépés, a 3. nap a Nők Napja, a hölgyeknek ingyenes belépéssel, a 4. nap Családi Nap, amikor a családok kedvezményes családi belépővel látogathatják a kiállítást, az 5. nap pedig a Magyar Dal Napja – kíváncsian várjuk milyen meglepetéssel várják kiállítás nézőket a rendezők.

 

Bár a középpontban továbbra is az otthon témaköre, a lakberendezés áll, mellette új programokat is kínálnak látogatóknak. Újdonság az őszi BNV idejére szervezett Nemzetközi Macskakiállítás és Kisállat Vásár és a népszerű Tér-Film-Zene Fesztivál őszi ráadása.

Az őszi BNV tematikája sokoldalú és érdekes: Ház és kert; Bútorvilág; Wellness, fitnesz, egészség, Hobbi, barkács, szabadidő; Könyv, kultúra, művészet; Gasztronómia, élelmiszerek, italok, Divat és stílus; Gyerekbirodalom, MoJaHo 5. és a szakmai nemzeti kiállításai sem maradnak el külföldi országok részvételével. Ugyanekkor kerül sor a BNV Ingatlan Vásárára is. Az Íz-Lelő Téren az éttermek mutatkoznak be, és  számos szolgáltatást a vásár területén is igénybe vehetünk.

A Budapest Nemzetközi Vásáron szeptember 8 és 12 között immár hagyományosan az A Mi Otthonunk magazin is bemutatkozik. Várjuk látogatóinkat kiadónk, a Kalangya Kkt. kiállítási területén, az A pavilon 203B1 standján.

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop