A nyár legjobb kültéri játékai – nem csak gyerekeknek!

A hosszú nyári vakáció a legrutinosabb szülők idegeit is próbára teszi időnként, de aggodalomra semmi ok: a következő játékötletek segítségével felnőttek és gyerekek is biztosan megtalálják a tökéletes kikapcsolódást.

anyarlegjobbkulterijatekai 720

Fel-le ugrálni és a levegőben kalimpálni, szaltókat csinálni és végül mindig puhára esni nemcsak felszabadító, de kifejezetten egészséges is. A trambulin egyszerre teszi elérhetővé a gyermekkor ártatlan szabadságát és a tökéletes testedzést, ami felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt jelent szuper nyári szórakozást. Egy trambulinedzés nem csak kiváló sporttevékenység és játék, fejlesztő céllal is gyakorolható. A trambulin ugrófelület kíméli az ízületeket, miközben hatékonyan fejleszti az izmokat, a koordinációs készségeket, de még olyan esetekben is segítségül hívható, mint az Asperger vagy az ADHD.

anyarlegjobbkulterijatekai 1
A család egy elképesztően bonyolult szerkezetű egység. Éppen ezért, akárcsak egy cégen belül, itt is szükség van a csoportkohézió rendszeres felülvizsgálatára, fejlesztésére. Aki már részt vett csapatépítő tréningen, tudja, hogy a felnőtteknél is kiválóan működnek a játékos feladatok, de egy kisgyermekes család esetében ez hatványozottan igaz. Valójában bármi működhet, amit közösen kell létrehozni vagy végigcsinálni. Jó példa erre többek közt a házi készítésű ügyességi verseny, hiszen a feladatok kitalálása, az akadálypálya kivitelezése és a csapatverseny végigjátszása mind fejlesztik a csoportdinamikát, miközben kiváló szórakozást nyújt minden résztvevő számára.

A családi webshop kínálatában egy csomó olyan vízi játék van, amit nemcsak a strandon, de a kertben is lehet játszani. És ki mondta, hogy a vízipisztoly csatából ki lehet öregedni? Néhány vízzel tölthető “fegyver” segítségével együtt játszhat az egész család, korhatárra tekintet nélkül.

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop