A mindennapok kényelme

Ha minőségi étkező bútorok széles kínálatára gondolunk, a Stilla márkanév sokaknak az elsők között jut eszébe. Közkedveltek a nagyméretűre bővíthető, akár 12 fő számára is helyet biztosító étkező garnitúráik, valamint a kicsi, panellakásokba elhelyezhető étkezőasztalaik és székeik.

 

 

Az elmúlt hónapokban számos út taggal bővült a Stilla család. Az új asztalok színben és stílusban harmonizálnak, bővíthetőek és több fajta széket is párosíthatunk hozzájuk. Az új, furnérozott felületű asztalok tökéletesen megfelelnek egy család étkezőasztallal szemben támasztott követelményeinek.

 

A székek kínálata a jelentősen kibővült választéknak köszönhetően a változatos vásárlói ízlésvilágnak tökéletesen megfelel.
Természetesen mindannyiunknak fontos szempont az ár-érték arány. A Stilla család jó minőségű termékeket kínál megfizethető áron, ugyanakkor forgalmazója a használhatóságra és a külső megjelenésre is kiemelt figyelmet fordít.

 

A székkínálat magasabb minőségi követelményeknek megfelelő, kitűnő ár-érték arányú termékekkel bővült. Egyes típusai összeszerelve vásárolhatók meg, a korábbi lapra szerelt állapotúakhoz képest. Azokhoz a termékekhez, amelyek utólagos szerelést igényelnek, természetesen biztosítva van rajzos szerelési útmutató, így azok könnyedén összeállíthatók otthonunkban.
Az újdonságok között akadnak tömörfa vázzal és textil bevonattal készült darabok, színükben az új asztalokhoz igazodva. Háttámlájuk kárpitozott, formaviláguk a „retro” stílust idézi.

 

{gallery}images/stories/aktualis/2013_11/stilla{/gallery}

 

Természetesen nem maradnak el a klasszikus és a modern stílust képviselő termékek sem, hiszen legyen szó bármelyikről is, sokak által kedveltek. Előbbiek háttámlája elegáns, kárpitozott betéttel készült, a modernebbeké pedig tömörfából. Mutatós megjelenésükkel „feldobhatjuk” étkezőnket. A könnyen tisztítható, jó minőségű textilbőr bevonatú székek kínálata is bővült. Divatos színekben, cseresznye, wenge és fehér lábakkal választhatjuk.

A Stilla termékek legújabb darabjai „EXP Collection” néven kerültek a boltokba. A kollekció két külön családot foglal magába, amelyek jó minőségű, formatervezett nappali és hálószoba bútorokat tartalmaznak.

 

Az „Aida” család szilva, cseresznye és bükk színekben érhető el és főként hálószobák berendezésére alkalmas, bár elemei között találunk nappali kiegészítőket is, mint például íróasztalokat és dohányzóasztalokat, TV szekrényeket és kisebb polcokat. Széles gardrób választékával, praktikus komódjaival, franciaágyaival és kiegészítő kisbútoraival minden igényt kielégítő hálószobát rendezhetünk be.

 

A „Figaro” család tagjai akác és tölgy színekben készülnek, szintén hálók és nappalik berendezésére alkalmasak, nappali szekrényelemeinek választéka azonban szélesebb, mint az „Aida” családé. A „Figaro” elemeiből modern, fiatalos nappalit alakíthatunk ki különböző üvegajtós szekrényekkel, TV tartókkal, polcokkal és számítógép asztalokkal. Hálóbútorai között a gardróbok, komódok és franciaágyak mellett pedig megtalálható az egyszemélyes heverő is.
A bútorokhoz több fajta fogantyú közül választhat a vásárló mindkét kollekció esetében.

 

A Stilla termékeket és az üzletek elérhetőségeit megtekintheti a következő honlapon:

www.stillaeu.com


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop