A legkényelmesebb építkezés – Ytong Kész Ház program

Szokatlan színű polisztirol a vakolat alatt
Elegáns és intelligens
Felújítás környezetbarát segédanyagokkal

Minden embernek alapvető célja, hogy biztonságban és kényelemben éljen, nevelje a gyerekeit, azzal a meggyőződéssel, hogy a családi ház, amelybe olyan sok időt, energiát és pénzt fektetett, minden szempontból a legjobb befektetés volt.

alegkenyelmesebbepitkezes 720

Kétféle embertípus létezik, ha építkezésről van szó: az egyik szeret mindent maga intézni, szaladgálni a beszerzendő anyagok után, vásárolni, intézkedni, nyüzsögni. És vannak azok, akik legszívesebben csak a kész házhoz tartozó kulcsot vennék át, és egyébként hagyják őt békén az apró-cseprő részletekkel.

alegkenyelmesebbepitkezes 1
A Xella Magyarország Kft. – mint az Ytong építési rendszer gyártója és forgalmazója – egyik szolgáltatása éppen e magánszemélyeket célozza meg. Az Ytong Kész Ház program immár 15 éve indult, s kifejezetten a leendő családi ház építőinek készült. A tervezéstől a családi ház megépítéséig az Ytong Kész Ház Partnerek jelentik a rendszer gerincét. Olyan szakemberek, akiknek a legfontosabb a minőség, a gyorsaság, a megbízhatóság, valamint a ház lakóinak biztonsága. Az Ytong Kész-Ház Partnerein keresztül komplex, az építés teljes folyamatát lefedő megoldást kínál. A kijelölt partnerek a tervezést, a kivitelezést, az építőanyagok beszerzését, valamint az építkezés bonyolítását fogják össze, úgy, hogy kezelik a helyi területi adottságokat és az építtetői igényeket egyaránt. Ahhoz, hogy a magánszemélyek elgondolásai testet öltsenek, először építészeti tervekre van szükség. Az építtető, amennyiben csak elképzelésekkel rendelkezik, a többféle házat tartalmazó mintaterv-katalógusból választhat. A különféle típustervek megkönnyítik a döntést a megfelelő megoldást illetően. A tervek sokrétűek, a tetszetős architektúra mellett változatos igények kielégítésére is alkalmasak. Az épület külsején túl egyaránt fontos a helyiségek jó beosztása is, mert ez teszi lehetővé, hogy a család a leendő új otthonában jól érezze magát. Az építésszel együtt kell gondolkodni és dolgozni, mert csak így tud a megrendelő a személyes igényeinek leginkább megfelelő házat kialakíttatni magának. Az átgondolt tervezés és kalkuláció mindenekelőtt azért is fontos, mert utólag sokkal nehezebb és bonyolultabb változtatni az épületen, a módosítások miatt növekednek a költségek, és emelkedik az építkezésre fordított idő. A magánépíttető által kiválasztott mintatervet partnereink az adott helyszínre adaptálják, vagy szükség esetén áttervezik.

alegkenyelmesebbepitkezes 2
A Kész Ház program az egész országban kijelölt partneri hálózaton keresztül működik, így a legközelebb eső Ytong Kész-Ház Partnerrel közösen valósulhat meg a házépítéssel kapcsolatos elképzelés.
2020-ra nyilvánvalóvá vált, hogy az építési piacnak szüksége van olyan megoldásokra, amelyek alacsony élőmunka-igényükkel, gyors építést lehetővé tevő megoldásaikkal jelentősen képesek növelni a hatékonyságot. Erre a piaci igényre ad választ a Xella Magyarország Kft. nagyelemes komplett építési rendszere, amelyet most a családi házas piac szereplői számára is elérhetővé teszünk.

Bővebb információ:
zoldszam@xella.com
06 80 696 900

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop