A közösségi iroda használatának pozitív hatása

Kondenzációs 1×1
Építészeti pályázat – legjobb betonmegoldások
Így teheted zöldebbé a karácsonyt!

A közösségi irodák Magyarországon pontosan olyan ütemben fejlődnek, ahogyan azok, akik ezt a szolgáltatást igénybe veszik. A coworking helyiségek több szempontból megelőzik az átlagos munkahelyeket, olyan funkcionalitást és rugalmasságot kínálnak felhasználóik számára, amellyel egyáltalán nem vagy csak elvétve találkozunk egy átlagos értelemben vett irodában.

akozossegiirodahatasainak 720

Amikor a vállalkozásunk mérete hirtelen növekedésnek indul, egy közös irodahelyiség életképes opcióvá válhat az egyre több tagot számláló csapatunk számára. Egy igazán rugalmas munkaállomás vagy egy színvonalas közösségi iroda amellett, hogy sokkal megfizethetőbb, mint egy hagyományos iroda, lokáció szempontjából is kiemelkedő helyen van. Mindig helyes üzleti gyakorlatnak számít kiadásaink alacsonyan tartása, kiváltképp olyan esetekben, ha a csapatunk nagyságának növelésével szeretnénk kezdeni a folyamatot.
Ha szükség van egy irodára vagy egy központi munkaállomásra, de nincs rá elég pénz vagy szabad energia annak kialakítására, az általánosságban vett irodahelyiséggel járó adminisztratív tevékenységekre, a Spaces-t pontosan erre találták ki! Lássuk az alábbi 5 érvet ennek igazolására.

1. Alacsony szinten tartható a bérlésre fordított kiadás
A Spaces irodaházak a szabadúszók és vállalkozók számára lehetőséget kínálnak arra, hogy egy teljesen felszerelt irodában dolgozzanak anélkül, hogy aggódnának saját irodáik felállításának vagy felszerelésének költségei miatt. Egy coworking irodahelyiséggel könnyedén működtethetjük vállalkozásunkat anélkül, hogy a befektetésre felhasználható pénzeszközeinket bérleti díjra, tűzbiztosításra, irodai felszerelésre, bútorokra és a vállalkozás megkezdésével járó egyéb költségekre kéne fordítanunk. Egy olyan közösségi munkaállomáson, mint a Spaces, az óradíj minden ilyen költséget tartalmaz, így több adható időből, pénzből és energiából is vállalkozásunk növelésére.

2. Rugalmasság
Kiváltképp egyszerűen megoszthatjuk az irodaterületet, pontosan olyan mértékben, ahogy a csapatunk nő. A Spacesnél lehetőség van testre szabott megállapodásokra, nem számít, hogy egy egyszemélyes vállalkozást, három csapatot vagy 15 társaságot viszünk, mindig lehetőség van frissíteni a megállapodást éppen úgy, ahogy arra szükségünk van. A Spaces irodaházak már két helyen is megtalálhatók Budapest legforgalmasabb csomópontjain, kiválóan felszerelt munkaállomásokkal és közösségi munkavégzésre kialakított terekkel.

3. Központi elhelyezkedés
Az ügyfelek kényelme a mi biztonságunk! A partnereknek többé nem lesz nehéz megtalálni bennünket! – A Spaces épületei Budapest legforgalmasabb pontjain helyezkednek el, így a belvárost sem kell elhagyni. Egy saját iroda állandó bérlése sok esetben a helyszín rovására mehet, ha az olcsóbb havi bérleti díjat és a közüzemi költségeket tartjuk szem előtt. Amennyiben vállalkozásunkat egy coworking térbe helyezzük át, amellett, hogy a nap 24 órájában könnyedén megközelíthetjük a munkavégzésének helyét, szert tehetünk egy központi címre is a város szívében.

4. Kapcsolatépítési lehetőségek
A hely bérlése egy közösségi irodában azt is jelenti, hogy célorientált és hatékonyan dolgozó vállalkozókkal és üzletemberekkel kerülünk kapcsolatba, kapcsolatot építhetünk vállalkozások tulajdonosaival, stratégáival és szakmai szabadúszókkal, azaz irodánk elhagyása nélkül építhetjük kapcsolati tőkénket. Potenciális partnerekkel, ügyfelekkel és mentorokkal vehetjük körbe magunkat, így lehetőségünk van akár munkaerőt is toborozni szabadúszóktól konkrét projekteknél vagy időérzékeny feladatoknál.

5. Elősegíti a munka és a magánélet közti egyensúlyt
„A munka nem játék”, halljuk sokszor, ám ezt a jelenséget soha nem fogjuk megtapasztalni, ha egy közösségi irodát használunk munkavégzésre. A Spaces irodák elősegítik a munka és a magánélet közötti egyensúlyt azáltal, hogy központi elhelyezkedésüknek hála autóval és tömegközlekedési eszközökkel is gyorsan megközelíthetők, ráadásul Budapest legpezsgőbb városnegyedeiben helyezkednek el, így a munka közben esetlegesen kialakuló stresszt is könnyedén leküzdhetjük egy kávé vagy egy kellemes séta segítségével.

(A cikket a Spaces és a Regus irodaközpontok (IWG Group) támogatták.)

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop