A környezetbarát szigetelés

Mire vágyik a lakó? Komfortra. Energia megtakarításra. Kiváló beltéri levegő minőségre. Tartós és környezetbarát megoldásokra.

akornyezetbaratszigetelesursa 720

Az URSA vállalat elkötelezett a környezetvédelem és a fenntarthatóság mellett, folyamatosan tesz is azért, hogy termékei minőségét mind magasabb szintre emelje. Nem vitás, hogy az épületek kiemelkedő színvonalú hő- és hangszigetelésén felül a minél nagyobb energiamegtakarítás elérése volt a cél, amikor munkatársai az ásványgyapot portfólió megújításán dolgoztak. A még az eddiginél is környezetbarátabb és fenntarthatóbb termékek BiOnic néven kerülnek Magyarországon is forgalomba 2017- ben. A BiOnic mozaikszó biológiailag és műszakilag is prémium teljesítményt takar. Az új generációs, nemzetközi díjakat elnyert URSA TERRA BiOnic és URSA GLASSWOOL BiOnic ásványgyapotok kiváló hő- és hangszigetelő teljesítményükkel, tűzállóságukkal megfelelnek a legmagasabb szintű építőipari követelményeknek és a háztulajdonosok elvárásainak is. Az energiamegtakarításon túl garantáltan környezettudatos választás is, mely szempont egyre fontosabbá válik az építkezők döntésében.

ursacsalad
Minden tulajdonos azt kívánja, hogy otthona optimális szigetelésű legyen, ehhez azonban a vágyaknál több kell: gyakorlatilag a teljes struktúrát felületfolytonosan és megszakítatlanul körbe kell szigetelni, pincepadlótól egészen a magastetőig. Csak így garantálható, hogy a fűtési idényben a hőveszteség minimális legyen, nyaranta a légkondícionálók hűtötte levegő ne szökjön ki a házból. A szigetelés helyétől függően nyilvánvalóan különböző minőségű és teljesítményű hőszigetelő anyagokra van szükség: ásványgyapot szigetelésekből és extrudált polisztirol szigetelésekből lehet az alkalmazási területek függvényében válogatni. A zöldesbarna és a sárga URSA ásványgyapot szigetelések kiválóak mindenféle magastető szerkezeti rétegrend kialakításban, legyen az akár egyszerű szarufa alatti vagy fölötti szigetelés, speciális rétegrendű XPS-bakos „URSA tető”, vagy éppen kívülről történő tetőfelújítás. Fontos tudni, hogy akkor lesz tökéletes a szigetelő hatás, ha a teljes szarufamagasságot kitöltjük ásványgyapot szigeteléssel, nem hagyunk hőszigetelési légrést. A tetőfedő anyag alá felületfolytonosan és légtömören mindig be kell építeni páraáteresztő tetőfóliát, és a fedési átszellőztetett légrésről se feledkezzünk meg! Ha a tetőteret nem építjük be, a padlásfödémet szigeteljük, hiszen itt akár 30 százalék hő is kiszökhet.

A kiváló hangelnyelő és magas rugalmasságú URSA ásványgyapotok a szimpla és a dupla vázkialakítású szerelt gipszkarton válaszfal-szerkezetekben is kitűnő akusztikai szigetelést biztosítanak, amennyiben a bordaközöket teljes szélességében kitöltjük.
ursaterra
A TERRA termékek melletti döntéssel egyszerre valósul meg a hosszú távon komfortos épület és az energiatakarékosság. Az ár-érték arányt tekintve is optimális költségű szigetelőanyag valóra váltja mind a tervezők és kivitelezők épületenergetikai, mind a lakók kényelmes otthonnal kapcsolatos álmait. Az URSA BiOnic termékek az URSA vállalat ígérete, környezetbarát garanciája a jelen kor és a jövő nemzedéke számára. Szigetelés egy jobb jövőért.

A Construma A pavilon 210/D standján szeretettel várjuk az érdeklődőket!

 

ursa logo

URSA Salgótarján Zrt.
www.ursa.hu

 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop