Üvegterasz, árnyékolás minőségi, innovatív megoldásokkal

A Fényes-Terasz Kft. a legmagasabb igényeknek is megfelelő, csúcsminőségű, eltolható teraszüvegfal-rendszereket készít kültéri textilárnyékolókkal, hogy a teraszok minden évszakban a kényelmünket szolgálják.

Ha üvegteraszt szeretnénk, a Todocristal ‘R’ üvegmozgató rendszerét és az Atenád és a Renson ‘R’ cégek árnyékolástechnikáját ajánljuk, amelyek a legigényesebb követelményeknek is megfelelnek. A Todocristal technológiájának köszönhetően napjainkban rendkívül népszerű a csúcsminőségű, eltolható, osztó nélküli teraszüvegfal-rendszer, amellyel látványos és egyedi megoldások alakíthatók ki, 12 mm-es edzett üvegvastagsággal akár már a 3 méteres magasság is elérhető. A Todocristal által kifejlesztett rendszer lehetővé teszi továbbá a nagyméretű üvegtáblák zajtalan mozgatását, eltolását, forgó-kopó alkatrészek nélkül.

Az üvegteraszokhoz és télikertekhez a nyári hőségben természetesen szükségesek a kültéri árnyékolók is, mint például a Fixcreen és a Varisol textilárnyékolók vagy a Renson komplett kertárnyékolók, amelyekkel komplett rendszert tudunk kialakítani. A külső árnyékolók mellett természetesen belső árnyékolást is vállalunk, óriási textil – és színválasztékunk garantálja, hogy bármely stílushoz, hangulathoz megtaláljuk a legoptimálisabb megoldást.

A Fényes-Terasz Kft. több évtizedes, generációkon átívelő családi vállalkozásának szakmai múltja a garancia arra, hogy munkatársaink minden igényt, elképzelést profi szinten képesek megvalósítani.


Fényes – Terasz Kft.
fenyes.terasz@gmail.com
www.fenyesterasz.hu


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop