Ytong – A minőség, a fenntarthatóság és az elkötelezettség találkozása

A családiház-építtetők megszerzéséért folytatott kiélezett versenyben mindig is a bizalom elnyerése volt a fő cél. Azok az építőanyag-gyártók, amelyek a hagyományokra, a minőségre és fenntarthatóságra építik fel hírnevüket, jobb helyzetből indulnak konkurenseikkel szemben.

Az Ytong pórusbetontégla nem csupán egy építőanyag, hanem egy évszázadokon átívelő kutatás és mérnöki tökéletesség ötvözete, mely Svédországból indult útjára az 1920-as évek elején. A Xella Magyarország Kft. több mint 30 éve működő Ytong-falazóelemgyárában nem pusztán téglát állítanak elő, hanem olyan teljes körű, hatékony és innovatív építési megoldásokat, amelyek évtizedek óta formálják a hazai építőipari piacot. Műszaki megoldásaikra mind a tervezők, mind a kivitelezők támaszkodhatnak, falazóelemeik már most a jövő generációinak is biztonságot nyújtanak.

A falazóelem titka az azóta is változatlan ásványi alapanyagok – kvarchomok, mész és víz – egyszerűségében rejlik. Az Ytong márka egyet jelent a minőséggel és a hosszú távú fenntarthatósággal, a magánépíttetők számára ígéret a legjobb végeredményre, az egészséges otthonra. Hiszen a légszennyezettség, zajterhelés és elektroszmog korában létszükséglet a család védelme: házunk legyen a béke szigete, egészséges lakóklímával, alacsony hőveszteséggel, minimális fűtési energiaszükséglettel. Az Ytong homogén anyagszerkezete garanciát jelent az energiahatékonyság megvalósításához, csomópontjainál nincs hőhíd és így penészesedés sem.

A cég üzleti tervének szerves része a fenntarthatósági stratégia, a szigorú ESG-szabványok, amelyek a gyártási, irányítási és értékesítési folyamatokra vonatkoznak. A vállalat – kímélve a természeti erőforrásokat – csak közelben bányászott, helyi nyersanyagokat használ fel, a tégla előállítása során minimálisra csökkentve a széndioxid-kibocsátást és a gyártási hulladékot is. A környezetvédelmi követelmények betartását a független tanúsító szervezet Környezetbarát Védjegye is igazolja.

Az Ytong a hosszútávú partnerség záloga is. Miért? Az 1991-es indulástól a dolgozó szakmunkások lojalitása, a piacon helyt álló mérnökkollégák példás elkötelezettsége mind-mind azt bizonyítja, hogy az Ytong nem egy termék, hanem egy kiváló döntés. Az Ytong építési rendszer minden kivitelezési kihívásra optimális megoldás, miközben az emellé nyújtott professzionális szolgáltatások, a munkatársak szaktudása a legmagasabb színvonalon biztosítja az ügyfelek elégedettségét.

Az Ytong tehát nemcsak egy falazóelem, hanem egy választás, egy elköteleződés a fenntartható jövő iránt. Válassza az Ytong-ot új építésű vagy felújítási projektje gyors és gazdaságos megvalósítására!

Fedezze fel referenciaépületeinket: www.xella.hu/hu_HU/csaladi-hazak

Építhet rá! www.xella.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop