Az EGLO megnyitotta lakberendezési bemutatótermét is

Megnyílt az EGLO LIVING lakberendezési bemutatóterem 2024. szeptember 18-án a Fogarasi úti EGLO Lámpaszalon emeletén, ahol 250 négyzetméteren 2000 különböző lakásdekorációt és kisbútort tekinthetünk meg.

Az 1969-ben Ausztriában, Tirolban családi vállalkozásként alapított és azóta is ekként működő EGLO évtizedekig lakossági világítással kapcsolatos termékeket gyártott és forgalmazott, majd 2022-ben lakásdekorációkkal bővítette szortimentjét. 2023-ban az EGLO a tiroli központ közelében megnyitotta a Lichtweltent, amely a 7500 négyzetméterével Európa legnagyobb világítástechnikai és lakberendezési kiállítóterme és üzlete. Az EGLO LIVING üzletág célja a vásárlói élmény fokozása, valamint a dizájn és funkcionalitás ötvözése a világítástechnika és lakberendezés terén.

S most, 2024 őszén az EGLO LIVING hivatalosan is megérkezett Magyarországra, a szakági sajtó képviselőinek részvételével megnyílt bemutatóteremmel. A zuglói Fogarasi út 17/A alatt ízelítőt kapunk az EGLO LIVING 5000 cikkelemet számláló szortimentjéből: a bemutatóteremben közel 2000 termék tekinthető meg a Lengyel Nóra és Németh Marik Renáta tervezők által igényesen berendezett 12 enteriőrboxban. A stílusok szerint látható bútorok a textíliákkal, fali és asztali dekorációkkal, valamint a hozzájuk illő lámpákkal számtalan inspirációt kínálnak ahhoz, hogy otthonunkban hogyan igazítsuk a lámpákat az enteriőr stílusához vagy épp fordítva, a kiválasztott lámpákhoz hogyan tervezzünk harmonikus környezetet. Emellett a bemutatópolcokon számos díszpárna, szék, valamint asztali dekoráció közül lehet válogatni, közöttük szezonális – jelenleg karácsonyi, tavasszal húsvéti – dísztárgyakat is találni.

A bemutatóteremben kiállított bútorok – kanapék, asztalok, polcok – az EGLO LIVING szortiment részei, közöttük is kiemelendő a moduláris étkezőasztal-kínálat: az asztallapok különböző méretben és színben, az asztallábak pedig többféle formában választhatók, hogy mindenki igényének és ízlésének megfelelően állítsa össze bútorát. A kanapék, fotelek szintén többféle színben rendelhetők, amelyhez szövetminta áll rendelkezésre. Az asztalok, polcok, kanapék gyártása a pásztói gyárban történik, nagyrészt magyar fa alapanyag felhasználásával. A bemutatóterem és a bemutatópolcok megvilágításához használt lámpák szintén az EGLO szortiment részei, így azoknak is érdemes felkeresni a szalont, akik saját üzletük megvilágításához keresnek megoldásokat.

A teljes szortiment a katalógusokban tekinthető meg, amely online is elérhető: https://www.eglolampaboltok.hu/eglo-katalogus

Az EGLO nagy hangsúlyt fektet a szakmai közönség tájékoztatására is, ezért 2024 év végéig nyílt napok keretében mutatja be portfólióját az érdeklődő, leendő üzletfeleinek, illetve országos disztribúció kialakításához várja a partnerüzletek jelentkezését.

A bemutatóterem nyitva áll mind a szakma, mind a nagyközönség előtt hétköznaponként 10–19 óra között, szombaton 9,30–14,30 óra között.

EGLO Bemutatóterem és Lámpaszalon
1149 Budapest, Fogarasi út 17/A


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop