Tárolási megoldások kertbe, teraszra

Manapság a minden négyzetmétert kihasználó építkezési megoldások vannak elterjedőben, hiszen kisebb lakások épülnek zsúfoltabb területeken, illetve kis méretű telkeken húznak fel családi házakat. Erre a problémára sorra születnek a különböző tárolórendszerek, amelyek különösen kertekben, erkélyeken és teraszokon találják meg helyüket. Ezek a praktikus megoldások most már a Hörmann termékpalettáján is megtalálhatók.

Innovatív megoldás a maximális rend érdekében – kerti szerszámoskamrák

Bizonyára mindenki találkozott már a látvánnyal: szerszámok, kerti bútorok és egyéb kertészeti kellékek felhalmozva, állandó tárolóhely híján, rendezetlenül… Erre a problémára nyújtanak megoldást a modern és praktikus Hörmann kerti tárolók, amelyekkel esztétikusan, magas minőségben tehetjük rendezetté a kertet, teraszt, ugyanis a biztonságos tároláson túl stílusos megjelenésükkel le is nyűgözik a család minden egyes tagját. A tűzihorganyzott, formastabil és porszórt acéllemezből készült tárolókban nemcsak elegendő hely jut a kerti szerszámainknak és egyéb használati eszközöknek, telente az érzékeny növényeknek, de garanciát nyújtanak a szabadtér okozta kihívásokkal szemben is, minden védett az időjárás viszontagságai ellen.

A Hörmann kerti szerszámoskamrák különleges előnye a rugalmas kialakítási lehetőség. Két dizájnváltozat – a klasszikusan finom Berry Classic vagy a kortárs Berry Modern – közül választhatunk. A Berry Classic kerti tároló keskeny függőleges motívumával klasszikusan finom megjelenésű, míg a Berry Modern széles, függőleges motívuma különösen elegáns és stílusos. Ezen túlmenően két különböző tetőforma közül is választhatunk – nyeregtetőt vagy lapos tetőt –, hogy kinek-kinek egyéni igénye szerint legyen kialakítható a rendszer. Alternatívaként kaphatók szellőzőnyílásos kerti tárolók is, amelyek természetes szellőzést biztosítanak, ezért például szeméttárolónak vagy keréktárolásra is kiválóan alkalmasak.
A színek tekintetében sem marad teljesítetlen kívánság: a kerti házak számos színben elérhetők, mindenki megtalálja az udvar hangulatához leginkább illő modellt. További nagy előny, hogy a tűzihorganyzott, porszórt acéllemezek karbantartásmentesek és tartósak, robusztus kialakításuknak köszönhetően időjárás- és penészállók.

Tervezze meg kerti tárolóját egyedi kiegészítőkkel

A Hörmann kerti tárolókhoz számos hasznos kiegészítő közül választhatunk (bel- és kültérhez egyaránt), hogy még jobban megfeleljenek egyedi elvárásainknak és ízlésünknek. Például a tároló felszerelhető szerszámtartóval, különböző polclemezekkel, hogy a legkülönfélébb eszközeinket azonnal átláthatóan tárolhassuk. A kerékpártartónak köszönhetően már a bicikli sem jelent többé problémát, ezzel a praktikus segítővel biztonságosan és helytakarékosan fellógathatjuk. A kerti tároló külső falára rács is rögzíthető, hogy kedvenc növényeinkkel befuttatva valódi látványossággá váljon!

Helytakarékos és stílusos – sokoldalú tűzifatárolók

Hazánkban sokan fűtenek fával, ezért a tűzifatároló is rendkívül praktikus eszköz a téli tüzelő esztétikus elhelyezéséhez. Harmonikusan illeszkedik a kert kialakításába, a kínálat rendkívül széles: különböző motívumokból, széles színválasztékból, különböző méretekből választhatunk. Ezek a termékek is tűzihorganyzott, formastabil és porszórt acéllemezből készülnek, így időjárás- és penészállóak. Funkciója azonban messze túlmutat a fa nedvességtől való védelmén, egy tűzifatároló stílusos tárolóhelyként is szolgálhat grillnek vagy más kerti eszközöknek.

Párnák, játékok biztonsága erkélyen, teraszon… – Juno kerti tárolódobozok

A Hörmann Juno tárolódobozok két modern színben és két méretben kaphatók, lehetőségeinknek és igényeinknek megfelelően választhatunk közöttük. A horganyzott, minőségi, festett acéllemez ellenáll esőnek és napsugárzásnak is, beépített lecsapódásgátlója kényelmes nyitást-zárást eredményez, fedélbe integrált hengerzárja pedig garantálja a biztos védelmet.

Hormann logo teglalap felirattal

www.hormann.hu


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop