Nem csak a nagyoknak

A Prestigio márka 2012-ben jelent meg Magyarországon, de most jött el az idő, hogy nagyobb plénum elé lépjen. A márka a világ 70 országában van jelen, folyamatosan bővülő kínálattal. Széles választékában minden érdeklődő megtalálhatja a számára megfelelő eszközt: Androidos táblagépeket, Dual SIM-es okostelefonokat, autós menetrögzítő kamerákat, akciókamerákat és e-könyv olvasókat.

 

A Prestigio termékekhez két év háztól-házig garancia jár, futár viszi és hozza a készüléket a garanciális időn belül. A márka dizájnjáért és a fejlesztésekért egy európai csapat felel, az eszközök Kínában készülnek szigorú minőségellenőrző csapat felügyelete mellett, így biztosítva a 2-3 százalékos hibaarányt, amelyet nagy márkák is megirigyelhetnek.

A Prestigio egyik alapköve a fejlesztés. Izgalmas újdonsága a nagyméretű táblagép, a MultiBoard. A 65 ” képernyőjű Windows operációs rendszeren futó táblagép érintőképernyős, kézírás-felismerő szoftverrel, és számos előre telepített, ingyenes alkalmazással, amelyek akár egy iskolai tanórát, akár egy üzleti megbeszélést élvezetesebbé és hatékonyabbá tesznek. Az EasiNote alkalmazás egy digitális rajztábla, amelyen az előadó felvázolhatja gondolatait, a tanár pedig akár függvényeket és kottasorokat is rajzolhat a program segítségével. A prezentációk tartása interaktív, a hallgatóság figyelme így koncentrált marad. FullHD videó lejátszására is alkalmas, így a videókat is élvezhetjük a 65″ képernyőn. Hálózatba kötve online tartalmakat is elérhetünk, interaktív videó-konferenciák tartására is képes.

Jövő év elején kerül forgalomba a Prestigio Visconte táblagépe, mely Windows 8 operációs rendszeren és Intel processzorral fut,10.1″, 32GB vagy 64GB tárhely található benne. 4000mAh akkumulátor, fémház és csúcskategóriás dizájn jellemzi. Wi-fi képes és 3G kivitelben is elérhető lesz A Microsoft és az Intel is jelen volt vendégelőadóként, beszéltek a termékeik és szolgáltatásaik jelenéről és jövőjéről, a Prestigio Windows-os táblagépet a saját portfóliójukban illesztették.

A termékekhez adott ajándék hozzáadott értékek is figyelemre méltóak, legyen szó akár védőtokról, OTG kábelről, vagy a szoftverek területén OTA frissítésről, e-könyv olvasó alkalmazásról, a gyártó folyamatosan bővíti a szolgáltatások körét. A Prestigio E-Reader alkalmazással több, mint 700 000 könyv érhető már el, és folyamatosan bővítés folyik. Az Office Suite Pro segítségével pedig szerkeszthetjük is a dokumentumokat. Ingyenes 5GB felhős tárhely is jár a készülékekhez, így ha valaki tárhelyigényes alkalmazásokat használ, akkor sem kell feltétlenül pénzt költenie extra tárhelyre.

www.prestigio.hu

 


Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop