Egy falat inspiráció

Tudod mi mindent készíthetsz egy botmixerrel? A következő nyáresti vacsorán nyűgözd le barátaidat egy igazi spanyol gazpacho levessel, egy epres Granita jégkásával, vagy akár házi készítésű édesburgonya chipsszel. Meríts ihletet az Electrolux receptgyűjteményéből, és tanulj meg néhány izgalmas fogást az Electrolux ULTRAMIX/PROTM botmixer használatával!

 

Sokszor előfordul, hogy lelkesen megveszünk egy új eszközt, néhány jól bevált recepthez elő is vesszük, de abba nem gondolunk bele, mi mindent készíthetnénk még segítségével. Ha kedvenc krémlevesed mellett szívesen kipróbálnál néhány különlegességet az ULTRAMIX/PRO botmixerrel, meríts ihletet az Electrolux receptgyűjteményéből.

A következő nyáresti vacsorán lepd meg barátaidat néhány emlékezetes fogással. Érkezéskor kínáld meg vendégeidet egy különleges csipegetnivalóval, például édesburgonya chipsszel. Garantáltan mindenki meg fog lepődni, hogy a fűszerezéstől kezdve a chips sütéséig mindent házilag készítettél. A vendégváró falatok mellé pedig kínálj frissítőnek selymesen sima állagú, gyümölcsös smoothie turmixot vagy margarita koktélt. Mindkét italból készíthetsz egyszerre nagyobb adagot is, hiszen a profi botmixerekhez hasonlóan, az ULTRAMIX/PRO hosszú keverőrúdja könnyedén elér a mélyebb edények aljára is.

Ha könnyed, nyári menüt szeretnél, varázsolj mediterrán hangulatot egy igazi spanyol gazpacho levessel. Mivel a paradicsomos zöldséglevest hidegen kell tálalni, mindegy mikor készíted elő, a készülődésre is nyugodtan hagyhatsz időt. A frissen sült bagett mellé tálalj olivabogyós tapenade pástétomot. Desszertnek pedig készíts egy kis jeges hűsítőt, epres Granita jégkását vagy almás, fahéjas tortácskákat, melyhez liszt helyett zabpehelyből, napraforgómagból és datolyából állítsd össze az alapot.

További inspirációt és recepteket az Electrolux weboldalán találhatsz. A piros Electrolux ULTRAMIX/PRO botmixer 17 990 forint, a fekete modell pedig 24 990 forint ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg a szakkereskedésekben.


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop