5 tipp a tökéletes fürdőszobához

+1 amellyel meg is nyerheti ÁLMAI FÜRDŐSZOBÁJÁT!

Amikor elképzeli új fürdőszobáját, valószínűleg a csempék mintázatára, a tágas zuhanykabinra vagy a tükör méretére gondol. Mielőtt meghozná végleges döntését, érdemes figyelembe vennie a funkcionalitást is. Fürdőszobájának nemcsak mutatósnak, de a mindennapi használatra alkalmasnak kell lennie. Összegyűjtöttük Önnek, hogy mire érdemes különösen figyelnie.

5tipatokletesfurdoszobahaoz 720

1. PRAKTIKUS TÁROLÓHELYEK ÉS SZEKRÉNYEK
A legtöbb szépségápolási és tisztálkodási cikk csomagolása nem túlságosan vonzó. Sőt, minél több van belőlük, annál furcsább összképet mutathatnak. Ne engedje, hogy ez a látvány elrontsa a fürdőzés élményét. Tervezze meg testre szabottan polcait és szekrényeit!

2. A HANGULAT ALAPJA A BURKOLAT
Reggel feltehetően sietősen készülődik a fürdőszobában. Este azonban nem kell kapkodnia. Engedje meg magának, hogy feltöltődjön a relaxáló környezetben. Ennek megteremtéséhez elsősorban a belső burkolatot, vagyis a csempét és járólapot érdemes ízlése szerint kiválasztania. Engedje, hogy fantáziája magával ragadja. Kísérletezzen bátran akár négy-öt féle fal- vagy padlóburkolattal, és különleges összhatást érhet el.

3. INDULJON A NAP ZENÉVEL, JÓ KEDVVEL
Fürdőszobáját a csobogó víz hangján túl feldobhatja zenével is. Kedvenc számai és dallamai hallatán jókedvűen indulhat a napja, amennyiben a helyiséget hangfallal és lejátszóval is felszereli. Figyeljen a vízállóságra, ha nem a mennyezetre rögzíti, vagy ha alacsony a belmagasság!

4. GONDOLJON A SZANITEREKRE IS
A fürdőszoba külleméhez a szaniterek is sokban hozzájárulnak. A legfontosabb, hogy egységesen válasszon mosdót, WC csészét és zuhanykabint vagy kádat. Egységes formavilág esetén kísérletezhet különböző színekkel az extravagáns dizájn érdekében, de vigyázzon, mert a szögletes csésze és az íves kagyló házasítása az egész helyiség megjelenését elronthatja. A csaptelepnél és zuhanyszettnél is ügyeljen az anyagokra és színekre. Mű- vagy fémhatású legyen? Eltérjen a színe más szaniterétől vagy maradjon egységes? A válaszoknak csak fantáziája szab határt, azonban mindig ügyeljen az összképre!

5. VIGYEN TERMÉSZETES FÉNYT A FÜRDŐSZOBÁBA IS
Nem is lehet kérdés, hogy miért jobb természetes fényt bejuttatni a lakás minden helyiségébe, mint mesterséges fényforrást használni. Jót tesz egészségének, kíméli szemeit, kellemes közérzetet biztosít, ráadásul ingyen van. A legegyszerűbb a jó minőségű, méretes nyílászárók beépítése. Amennyiben erre nincs lehetőség, gondos tervezéssel extra tükröket helyezhet el, hogy így szórja szét a kis ablakon beszűrődő fényt.

+1 JÁTSSZON AZ ÚJHÁZ CENRUMMAL ÉS NYERJE MEG ÁLMAI FÜRDŐSZOBÁJÁT!

Hőn áhított fürdőszobája megvalósítása sok költséggel járhat, de van más lehetősége is! Játsszon az újHÁZ Centrummal, és nyerje meg a több mint egymillió forint értékű fürdőszoba felújítást, karácsonyra. A jelentkezéshez látogasson el az újHÁZ Centrum honlapjára, ahol a kérdőív kitöltésével máris részt vehet a nyereményjátékban! Kattintson és nyerje meg álmai fürdőszobáját!

Ne feledje, egy lakás azért épül, hogy éljünk benne. Úgy lesz belőle otthon, ha minden részlevétel bírja a Nagybetűs életet. Ha építkezik vagy felújít, az újHÁZ Centrummal rengeteg időt, pénzt és energiát spórolhat meg. Otthona minőségi építőanyagait egy helyen, szakértéktől vásárolhatja meg, már az ország közel 80 pontján. Ismerje meg az újHÁZ Centrum kínálatát!


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop