Relaxáljunk otthon!

Mivel a Covid egyre csak jön, megy, jön, megy… vagyis igazából csak rápihen a következő menetre, így nem tehetünk mást, minthogy amennyire tudjuk, megerősítjük az immunrendszerünket. Ehhez pedig nem kell más, mint az egészséges életmód, azaz a körültekintő táplálkozás, a sport, a pihenés és néha egy kis énidő, hiszen a koronavírus hozta új élet mindannyiunkat arra sarkall, hogy gondoljuk át mindennapjainkat és életterünket!

Fürdőszobatrendek
A természetes anyagok és a fa használata a fürdőben, a sok fehér, a színes, festett, visszafogott színvilágú falak, a sok növény mind-mind trendi, de a leginkább követendő példa továbbra is a szobahatás a vizes helyiségekben. Ezt elérhetjük tapétával, kisbútorokkal, személyes tárgyakkal, dekorációkkal, csillárral, és persze a padlón hideg- helyett melegburkolattal. Minimál, skandináv, ipari és a rusztikus hatás, valamint a klasszikus stílus egyaránt megtalálható a következő évek divatirányzataiban.

Bevlo

Csempementes fürdők
A csempementesség továbbra is hódít, hiszen a fürdőszobák szobaszerűsége abszolút a pihentető irányba viszi otthonunk egyik legkisebb helyiségét. A páraálló festékek segítségével akár az egész fürdő lehet festett, így csak a mosdó közvetlen környezete és a zuhany igényel extra vízállóságot.

Dulux

A természetesség jegyében
A természetesség jegyében legyenek a fürdőszobákban zöld növények. Ha ehhez nincs elegendő fény, érdemes vázába tett szárazvirággal természetessé tenni fürdőszobánkat, emellett pedig használjunk natúr kozmetikumokat és textileket, no és természetes anyagokat és színeket!

Jub


Sport
A táplálkozáson túl az egészséges életmód legfontosabb része a rendszeres testmozgás. Pár eszköz és egy matrac – máris edzőtermet varázsoltunk otthonunkba! Akinek ehhez sincs elég helye, azok számára irány a szabad tér, a futás és biciklizés, mert ezeket akkor is lehet űzni, ha a konditermeket éppen zárva kell tartani.

Architectural Digest

Relax
A pihenés mindenkinek mást jelent, de abban egyetérthetünk, hogy egy kényelmes fotelben, kanapén vagy relaxfotelben lazulni pihentető. Hogy ez idő alatt meditálunk vagy filmet nézünk, olvasunk, az csak rajtunk múlik. Aki további kényeztetésre vágyik, egy jó meleg, illatos, habos fürdőt vehet. Persze az is lehet, hogy valakit az pihentet, ha otthon csocsózunk, billiárdozunk vagy dartsozunk barátainkkal, szeretteinkkel.

Ambilight

Wellness otthon

Wellnesselés alatt nem kell feltétlenül arra gondolnunk, hogy ez kizárólag 4 vagy 5 csillagos szállodában lehetséges, ahol masszázs- és egyéb szolgáltatások, sok medence és terülj-terülj asztalkám vár bennünket. A pihentető, kikapcsolódást jelentő élmények otthonainkban is elérhetők, persze kisebb léptékben, kinek-kinek a maga pénztárcájához igazodva. Egy közös fürdés, szaunázás, meditálás, edzés, kávézás, teázás, étkezés, de akár beszélgetés, játék, társasozás ugyanúgy feltölthet, hozzáadhat az életünkhöz, mindennapjainkhoz.

Skandi Trend

Luxus – olcsón
Fűszerezzünk apró csillogó tárgyakkal, fényes felületekkel, tegyünk a fürdőszobába aranyat, kristályt vagy apró tárolókat porcelánból, fémből, üvegből. Elegáns neszesszerek, törülközők, fürdőköpenyek, fürdőszobai kiegészítők, illatgyertyák, mécsesek, színterápiás zuhanyok segítségével igazi wellnessélményben lehet részünk.

Ambilight

TOP 5 TREND

  • A természetes kövek, márványmintás, naturális anyagok és színek abszolút trendik 2022-ben.
  • A rattan kisbútorok, kiegészítők, lámpák, fonott tárgyak továbbra is hódítanak, főleg sok fehérrel és zöld növénnyel.
  • A vegán életmód egyre terjed, ráadásul ha saját magunk által készített tányérból fogyasztjuk el a magunk termesztette fűszernövénnyel ízesített ételünket, akkor igazán naprakészek vagyunk.
  • Az infraszauna, egy leülő vagy pad a zuhanyban, a hang- és fényterápiás műszaki berendezések mind-mind szállodahatást eredményeznek, amelyek pihentetnek, kiszakítanak a mindennapi mókuskerékből.
  • Az újrahasznosított bútorok, burkolatok és tárgyak egyrészt hihetőbbé, egyedibbé tesznek egy teret, másrészt az ökologikus gondolkodásnál semmi sem trendibb napjainkban.

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop