2013-as Panasonic kamerák

A Panasonic hat új full HD kamkorderrel rukkolt elő idén, hogy még fantasztikusabb színeket és tökéletes képminőséget produkáljanak. Arra is gondoltak, hogy felvételeinket megoszthassuk családtagjainkkal, barátainkkal. Egyes modellek távfelügyeleti feladatot is ellátnak: érzékelik a mozgást, felveszik a történéseket, és továbbítják telefonunkra, vagy táblagépünkre.

 

Kiváló felvételi jellemzők gyenge megvilágításnál is

A zászlóshajónak számító HC-X920 modell lelkét a 3MOS System PRO rendszer adja, melynek alkotóelemei az F1.5 LEICA Dicomar objektív, a 3MOS BSI képérzékelő és a Crystal Engine Pro II képfeldolgozó elektronika.  E három rendkívüli technológia előnyei nem csupán a fantasztikus színhűségben és a 3MOS rendszertől megszokott nagyfelbontású felvételekben nyilvánulnak meg, hanem a zajszint további 50%-os csökkentésében is, mely nagyban hozzájárul a lélegzetelállító képminőséghez. Az X920 bármilyen környezetben – legyen az vakító napsütés vagy gyengén megvilágított szoba – képes nagy felbontással megörökíteni a pillanatot.

Felvétel, tárolás és megosztás, illetve lejátszás intelligens megoldásokkal

A Panasonic HC-X920, HC-V720 és HC-V520 modellekben beépített vezeték nélküli kapcsolat áll rendelkezésre, mely több olyan szolgáltatást is kínál, ami a hagyományos kamkordereken nem érhető el. Ezek az újdonságok kiválóan felhasználhatók a video- és fényképfelvételek készítésénél, a felvett tartalmak megosztásánál és a család vagy a barátok számára történő bemutatásánál.

Ha a kamkordert a vezeték nélküli (wifi) kapcsolaton keresztül mobil eszközéhez vagy okostelefonjához csatlakoztatja, akkor annak képernyőjét keresőként használva távvezérléssel ellenőrizheti a képet és a hangot.  Ha elkészítette a felvételt, azt egy videotovábbító portálon keresztül eljuttathatja közvetlenül a tv-készülékére, okostelefonjára, számítógépére vagy egyéb audiovizuális eszközére.

Sőt, ezeket a kamkordereket távfelügyeleti eszközként is használhatja otthonának ellenőrzéséhez.  Amikor a kamkorder mozgást érzékel, a képet kiváló minőségben az Ön mobil eszközére vagy táblagépére továbbítja, így azonnal láthatja, mi történik a lakásban.  A HC-X920 és a HC-V720 modellek az ilyen eseményeket képesek rögzíteni is.

Felvételek tökéletes vízszintben

A HC-X920, HC-V720 és a HC-V520 vadonatúj Level Shot funkciója automatikusan vízszintbe állítja a lejátszott képet, még akkor is, ha felvételkor a kamkordert ferdén tartotta. Ezen kívül, az 5-tengelyű HYBRID O.I.S. képstabilizátor hatékonyan megszünteti a kézremegés okozta elmosódásokat. A beépített wifi funkció használatával a kamkorder által látott képet és hangot mobil eszközünkre vagy táblagépünkre továbbíthatjuk, és azon keresztül élőben megoszthatjuk távol lévő szeretteinkkel és barátainkkal.

Kamkorderek minden életstílushoz

A Panasonic bőséges kamkorderválasztéka tökéletes összhangban áll azon vásárlók sokoldalú életstílusával, akik egyszerűen és kényelmesen szeretnének kiváló minőségű felvételeket készíteni, lejátszani és megosztani.  A kamkordereinkben alkalmazott korszerű technológiai megoldások jelentősen fokozzák a felvételkészítés, lejátszás, tárolás és megosztás élményét.

panasonic.hu


Ezt követő cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop