Ösztönző környezet, ideális lakásfelújítás

A Yellow Group komplett belsőépítészeti tervezéssel foglalkozó csapata hiszi, hogy minden, ami bennünket körülvesz, ösztönzőleg hat ránk, legyen az otthonunk vagy munkahelyünk környezete. A legszerencsésebb persze az, ha meglelve a megfelelő szakembereket, a lehető legkevesebb gonddal jár számunkra a felújítás…

osztonzokornyezetidealislakasfelujitas 720

Noha hazánkba is folyamatosan áramlanak be a különféle lakberendezési trendek és velük párhuzamosan a legújabb, leginnovatívabb termékek – ezek önmagukban mégsem képesek szebbé, komfortosabbá és praktikusabbá tenni életünket.

osztonzokornyezetidealislakasfelujitas 1
Hiszen a tárgyak – azaz a formák, színek, anyagok és felületek – egymáshoz való viszonya az, ami majd széppé, esztétikussá, és leginkább élhetővé teszi otthonunkat. A komplex kompozíció megtervezése, az egyes elemek és árnyalatok egymáshoz való illesztése azonban nem könnyű feladat, hiszen egy berendezés megtervezésénél nagyon sok mindennek kell passzolnia, és ez már túlmutat az ízlésbeli, esztétikai kérdéseken. Meg kell vizsgálni az ott élők vagy dolgozók életvitelét, megtalálni a számukra legpraktikusabb megoldásokat életmódjuk és sajátos dolgaik, egyéniségük tükrében, és persze az ergonómiai szempontok szerint is törekednünk kell a legideálisabb megoldásokra, ahogyan a harmonikus összképre is.

Nem véletlenül ez egy önálló szakma, és az, hogy felkér valaki egy lakberendezéssel, enteriőrtervezéssel foglalkozó csapatot, korántsem jelenti azt, hogy az illetőnek egyébként ne lenne kiváló ízlése, sőt! Az előrelátó építkezők és lakásfelújítók jól tudják, hogy mekkora segítséget nyújt, és mennyi de mennyi felesleges kiadástól, elhibázott lépéstől, illetve választástól mentheti meg őket egy profi szakember vagy tervezőcsapat…

osztonzokornyezetidealislakasfelujitas 2
Az a legszerencsésebb, ha a belsőépítészeti tervezés, a lakberendezés és maga a lakásfelújítás kivitelezése is egy kézben fut össze, egy jó csapat összefogja ezt a három jelentős pontot számunkra – és természetesen velünk együtt tervezve, ötletelve dolgozzuk ki a legjobb koncepciót.

Bizony, nagyon ritka ilyen csapatot találni, akik komplexen vállalják a teljes folyamatot!

A fiatalos, lendületes és családias Yellow Group csapata azonban teljes körű lakberendezési szaktanácsadást és segítséget nyújt lakás, ház vagy iroda belső megjelenésének kialakításához, a legapróbb részletek kiválasztásán túl még egyedileg elképzelt bútarainkat is megtervezik, sőt, el is készítik nekünk! Nem csupán segítenek kiválasztani, hanem készre meg is varrják a belső drapériákat, függönyöket, és az otthon vagy iroda, esetleg szalon végső megjelenéshez szükséges összes kiegészítőt, szem előtt tartva azok szín-, stílus-, forma- és anyagharmóniáját.
Akár tervezésre, tanácsadásra vagy komplett belsőépítészeti munkára van szükségünk, a Yellow Group csapatához bátran fordulhatunk, hiszen még a költségtervezésben is segítenek, velünk együtt gondolkodnak: igény esetén többféle terv-költség változat kidolgozásával segítik partnereik döntését, amelyhez persze mai világunkban már elengedhetetlen egy valósághű 3D látványterv, melyen az általunk elképzelt otthon vagy iroda enteriőr szinte élethűen megelevenedik…

osztonzokornyezetidealislakasfelujitas 3
A fiúk elsődleges célja, hogy segítséget nyújtsanak mindazoknak, akik megkeresik őket. Akár a közös tervezés, akár a már kész ötletek formába öntése a feladat, ők a rendelkezésünkre állnak! Dolgozzunk velük együtt, és láthatóvá válik, hogy egy kicsit több fantáziával mennyivel nagyobb siker érhető el, mintha magunk állnánk mindennek neki, vagy különböző szakembereket, különböző csapattagokat hívnánk segítségül.

A Yellow Group ugyanis vállalja lakások, házak vagy irodák teljes körű generálkivitelezését szakmailag és műszakilag felkészült csapattal.

osztonzokornyezetidealislakasfelujitas 4
Több éves, az építőiparban és tervezési területen szerzett tapasztalatuk révén garantálják, hogy a megálmodott ingatlan a megvalósulást követően pontosan úgy nézzen ki, ahogy az a terveken szerepelt. Fővállalkozóként leveszik vállunkról a kivitelezés okozta terhet – hát nem megéri, kényelmesen hátradőlve, egy jó kávé mellett élvezni a lakásfelújítást?

Forduljunk bátran a fiúkhoz alábbi elérhetőségeiken:

www.yellowgroup.hu

Iroda: 1139 Budapest, Petneházy utca 54-56.
E-mail:info@yellowgroup.hu

Bordás Patrik
Mobil:+36 70 941 8001
E-mail:bordas@yellowgroup.hu

Szoboszlai Tamás
Mobil:+36 30 931 9832
E-mail:szoboszlai@yellowgroup.hu

 

Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop