Madárlakot a fára!

Ünnepeljük a természet szépségét! Díszítsük kedves kis madárlakokkal az örökzöldet, készítsük el mi magunk! Ehhez minden segítséget megadunk, lépésről lépésre követheti velünk az egyes fázisokat, és hogy megkönnyítsük a dolgát, a madárlak 1:1 méretarányú sablonját letöltheti, kinyomtathatja!

 

 

 

 

Szorítsuk a rétegelt lemezt satuba, és rajzoljuk fel a madárlak elemeit indigó és a sablon segítségével, majd vágjuk ki.

Cseréljünk szárat a multifunkcionális gépünkben, és fúrjuk ki körfúróval az odú bejáratát, egy kisebb fúrószárral pedig az ülőrúd helyét. Fúrjuk ki a tetőn a két lyukat, ahol az akasztót fűzzük majd át. Csiszolókoronggal csiszoljuk simára a levágott darabokat.

Jöhet a díszítés! Fessük le dekorfestékkel, majd száradás után kedvünk szerint díszítsük a madárlak elemeit.
A legegyszerűbb és legszebb, ha ragasztópisztollyal dolgozunk, illetve gravírozószárral rajzolunk mintát a lapokba.

Állítsuk össze a madárlakot! Ragasszuk be az ülőrudat a helyére. A ház oldalait ragasszuk össze először, úgy, hogy az oldalsó lapokat az eleje és a hátulja közé illesztjük. Ezután ragasszuk a talapzatra. A tető két darabját ragasszuk össze, fűzzük át a lyukakon a damilt, illetve szalagot, majd ragasszuk az oldalfalakra.

Kellékek:

* 3 mm-es rétegelt lemez * Facsap az ülőrúdnak * Multifunkcionális hobbigép marófejjel, vágókészlettel, csiszolókoronggal, fa fúrószárkészlettel, gravírozószárral * Ragasztópisztoly * Hobbifesték * Pamutfonal, színes papírlapok, csipkeszalag, száraz virágok a díszítéshez * Damil vagy szalag

“Ünnepeljük a természet szépségét! A textildekorok, a kócból, fából készült díszek méltó kísérői az örökzöldnek.”

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop