Innováció és lenyűgöző dizájn

A 21. század fogyasztói elvárásai ihlették az új Hotpoint termékcsalád beépíthető konyhai készülékeit, amelyek az innovatív technológia és a lenyűgöző dizájn páratlan kombinációját testesítik meg.

innovacioeslenyugozodesign 720

Napjainkban a konyha kialakítása az egyik legmeghatározóbb része az otthon berendezésének, funkcionalitásában rendkívül hangsúlyos szerepet játszik a praktikum, hiszen időt és fáradtságot takaríthatunk meg jól átgondolt megoldássokkal és olyan készülékekkel, amelyek technikai tudásuk révén képesek ezt biztosítani számunkra. Ugyanakkor pedig az esztétikum sem mellékes. A konyhában eltöltött időt egy harmonikus környezet kellemesebbé teheti, a gyakran alkalmazott összefüggő terek miatt pedig a lakás enteriőrjére is hatással lehet a konyha kialakítása.

innovacioeslenyugozodesign 1
Magától értetődően az sem mindegy, hogy a háztartási gépek, berendezések miként illeszkednek a konyhába. A Hotpoint ezért az új beépíthető termékcsaládjának piacra dobását megelőzően kiterjedt kutatást végzett, amely a főzés szerepét kutatta a 21. században. A nemzetközi felmérés keretében 3 ezer otthoni szakácsot kérdeztek meg Olaszországban, Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Törökországban és Oroszországban, és azt vizsgálták, hogy melyek a legfőbb elvárások a háztartási berendezésekkel szemben. A 2016 januárjában a People kutatóintézettel közösen lefolytatott felmérésből többek között az derült ki, hogy az ételkészítés egyre inkább az öröm forrásává is válik, így az esztétikum és a praktikum kiemelten fontos szerepet játszik konyha készülékeink kiválasztása során.

innovacioeslenyugozodesign 3
„Büszkék vagyunk az új Hotpoint beépíthető termékcsaládra, amelyben a fogyasztói elvárásokhoz igazodó tervezés ölt testet. Az innováció, a fejlett technológia a készülékek fontos technikai jellemzőiben éppúgy megjelenik, mint az apró elegáns megoldásokban. Mindezt pedig stílusos, elegáns külső teszi teljessé. A mind a termékköröket illetően, mind a dizájn vonalak tekintetében széles kínálat pedig a legkülönfélébb fogyasztói igényeket is képes kielégíteni” – nyilatkozta Láncz Domonkos értékesítési- és marketingigazgató.

innovacioeslenyugozodesign 2
A Hotpoint új beépíthető termékei éppen ezért mindenben segítik a felhasználót, nagyfokú rugalmasságot, páratlan funkcionalitást kínálnak. Alacsony energiafogyasztás mellett kiváló teljesítményt nyújtanak, valamint különleges módon ötvözik a fejlett technológiát a stílusossággal. A készülékek olyan megoldásokkal is fokozzák az eleganciát, mint például a sütők lágyan záródó ajtaja, ahol egy új generációs pántnak köszönhetően a sütő ajtaja finoman tér vissza záródáskor, megakadályozva a zajos és sérülésveszélyes csapódást. Egy apró részlet, egy leheletnyi elegancia, amely gyönyörködtet ugyanakkor hasznos is. Az egyedi, lenyűgöző megjelenést a szín- és formavilág, valamint az alkalmazott anyagok garantálják. A harmóniát jelentő egységesség érdekében pedig az új Hotpoint termékcsalád a konyhai készülékek teljes spektrumát kínálja.

innovacioeslenyugozodesign 4

 

A választékban a sütők, főzőlapok, páraelszívók és beépíthető és szabadonálló hűtőszekrények mellett beépíthető mikrohullámú sütő, gőzpároló, kávéfőző, sőt még melegen tartó fiók is található. Az eltérő vásárlói igények kielégítését pedig különböző design vonalak teszik lehetővé. Az üveg és acél kombinációját kínáló “CLASS 9” sorozat a magas minőségű anyagok társításával, esztétikusan modern megjelenést kínál az exkluzív, kifinomult konyhák számára. A hatékonyságot szem előtt tartó “CLASS 7” dizájn vonal a mindennapi használatot hivatott kellemesebbé tenni. Míg a “CLASS 5” sorozat acél kivitele a csúcstechnológiát testesíti meg. A mindennapi, praktikus igényekre pedig a “CLASS 3” dizájn vonal adja meg a választ.

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop