Trendi házitündérek

Új klasszikus születik
Easy tippek a Zanussitól
Kevesebb mosást, több szabadidőt!

A hűtőszekrényben nem pusztán sajt, zöldség, felvágott sorakozhat, hanem felbukkanhat szemceruza, körömlakk, a mélyhűtőben pedig akár cipő is. A Samsung a Food ShowCase hűtője kapcsán készített reprezentatív felméréséből megismerjük a trendi házitündéreket.

samu 720

Takács Nóra, szépségszakértő évek óta rajongója a rafináltabbnál rafináltabb szépségtippeknek, így nem újdonság számára, hogy olykor szokatlan dolgokkal töltse meg frizsidert. „Egy barátom kinyitotta nálam a hűtőt, hogy kiszolgálja magát, majd megrökönyödve becsukta, és csak ennyit szólt: te miket tartasz a hűtőben? Mondanom sem kell, nem nő volt az illető. Ha az lett volna, elégedett bólintással nyugtázta volna a látottakat, maximum feltesz egy-két szakmai kérdést. Az, hogy a kedvenc körömlakkjaim a hűtőben vannak, nekem teljesen természetes” – teszi hozzá. A szépségszakértő szerint nagyon meleg nyári napokon a körömlakkokat érdemes hűtőszekrényben tartanod, mivel így nem sűrűsödnek be, és könnyebben kenhetőek. Sötét, hideg helyen tovább megőrzik a minőségüket, de azért itt is igaz az általános szabály: ne ess túlzásba! Nem kell rögtön a fagyasztóba tenni.

Takács Nóra az arckrémeit, szemkörnyék ápolóit is a hűtőben tartja, mivel így reggelente kellemesen hűs, élénkítő hatásuk van, nem mellékesen a természetes összetevőknek külön jót tesz a hűs levegő. A normál arckrémekben elegendő tartósítószer van ahhoz, hogy jól bírják a szobahőmérsékletet, a bio-natúr termékeknek viszont kell a hűtés, hogy megőrizzék természetes összetevőik erejét. Nóra a szépségápolásban használt olajakat is a hűtőben tartja. Ebben az esetben viszont figyelned kell, mert van közöttük olyan, ami szilárddá válik bizonyos hőmérséklet alatt. Ilyen például a kókuszolaj, ami szobahőmérsékleten folyik, hűtőben viszont megdermed.

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop