Támogatás hűtőcserére

Könnyű szigetelés a huzatos padlásra
Új, naprakész tető – most milliókkal kevesebbért
Uponor: a higiénikus ivóvíz fontossága

A vissza nem térítendő pályázati támogatás által lehetővé válik a magyarországi lakhellyel rendelkező nyugdíjas és nagycsaládos magánszemélyek számára, hogy állami támogatással, csökkentett vételáron szerezzék be új, magas energiahatékonyságú hűtő- vagy fagyasztó-berendezéseiket. A beruházások megvalósulásával – a hűtő- vagy fagyasztóberendezés cseréjével – minimum 10 százalékos energia- vagy 20 kg/év szén-dioxid-megtakarítást szükséges elérni.

720 hutocsere

A vissza nem térítendő támogatás mértéke a háztartási nagygép vételárának 50 százaléka, de maximális értéke A+ kategóriájú gépek esetén 25 000 forint, A++ és A+++ kategóriájú gépek esetén 35 000 forint háztartási nagygépenként. A támogatás kizárólag a pályázati portálon található „Regisztrált kereskedők listáján” szereplő kereskedőtől beszerzett alábbi új háztartási készülékekre nyújtható be: hűtőszekrény; kombinált hűtőszekrény; fagyasztószekrény vagy fagyasztóláda.

A pályázatok a megjelenést követően, a 2014. október 27-e és 2014. november 30-a közötti időszakban, illetve a támogatáshoz rendelkezésre álló forrás kimerüléséig nyújthatók be, kizárólag elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül. Ehhez a pályázóknak rendelkezniük kell ügyfélkapus regisztrációval a www.magyarorszag.hu Kormányzati Portálon, továbbá igazolniuk kell, hogy a háztartási nagygép üzembe helyezésének helyszínéül szolgáló ingatlan a tulajdonukban áll.

A részletes pályázati dokumentáció a kormányzati honlapon és az ÉMI Nonprofit Kft. pályázatkezelő szerv honlapján (www.emi.hu) érhető el.  

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop