Nyolcadszor is Electrolux

Egészséges otthon
Spórolni vágyók figyelem!
Trendi házitündérek

2014-ben is megtartotta iparági vezető pozícióját az Electrolux a tartós fogyasztási cikkek kategóriában a Dow Jones Fenntarthatósági Világindexén (DJSI World). A vállalat a nemzetközileg elismert rangsort saját kategóriájában immár nyolcadik éve vezeti.

elektrolux2 720

„A fenntarthatóság szerves része az Electrolux Csoport stratégiájának. Tudjuk, mennyire fontos a vásárlóknak a készülékek energiahatékonysága, ezért is vagyunk különösen büszkék, amiért a környezetvédelmi tevékenységünkért a legmagasabb pontszámot kaptuk a tartós fogyasztási cikkek kategóriájában.” nyilatkozta Henrik Sundström, az Electrolux fenntarthatósági ügyekért felelős vezetője. A szakértő hozzátette, „elégedettek vagyunk, hogy az Electrolux ilyen magas helyezést ért el a vállalati magatartási irányelvek, az innováció menedzsment és az ellátási lánc menedzsment területén folytatott munkájával.”

A DJSI World a világ 2 500 legnagyobb vállalata közül azt a 10 százalékot listázza, amely a legjobban teljesít gazdasági, környezettudatossági és társadalmi ügyekben. Az Electrolux az egyetlen olyan vállalat a tartós fogyasztási cikk kategóriában, mely 1999-es indulása óta minden évben megfelelt az index követelményeinek, és így bekerült a listára, sőt nyolc éve saját kategóriájában vezeti is azt. A Dow Jones Fenntarthatósági Index segítségével a befektetők környezettudatossági megfontolások mentén építhetik ki portfóliójukat, valamint az index egy jó platform arra is, hogy a vállalatokat a fenntarthatóság legjobb gyakorlatainak követésére ösztönözzék.

További információ az indexről: www.sustainability-indices.com  

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop