Ne az ablakon spóroljunk!

Nagy dolgok, szilárd alapokon
Korszerűsíthető radiátorok családi és társasházakban?
Vegye könnyedén a szélvihart alumíniumtetővel!

Háztartási kiadásaink legjelentosebb tétele hónapról hónapra a fűtésszámla, pedig – gyakran államilag támogatott – beruházásokkal is jelentősen csökkenthetnénk. Ilyen beruházás a külső szigetelés és a megfelelő ablak, amely akár új építésrol, akár felújításról van szó, azt a célt szolgálja, hogy a hőveszteséget minél alacsonyabb szinten tartsuk. A beruházás pedig már középtávon megtérül.

rehau 720


50 százalékkal jobb hoszigetelés

A REHAU SYNEGO profilrendszerből készült ablak a jelenlegi standard* ablakokkal szemben 50 százalékkal jobb hőszigetelési értékeket tud felmutatni, amely már számszerűen kimutatható megtakarítást eredményez az energiatudatos felhasználók számára. Egy németországi számítás alapján (2. ábra) a fűtésre fordított energiahordozók mennyisége 25 év alatt egy ’80-as években gyártott fa ablakkal szemben a SYNEGO-val csaknem a kétharmadával, egy mostani standard ablakkal szemben csaknem a harmadával csökken. Ha jobban belegondolunk, ez már szinte felér egy lakáskasszával vagy egy nyugdíjbiztosítással, hiszen a futési költségek jelentos részét másra tudjuk fordítani.

Járulékos veszteségek
És a megtakarításoknak itt még nincs vége! A SYNEGO ablakprofilok HDF (high definition finishing) felülete tökéletesen zárt, emiatt könnyen tisztítható, és gyakorlatilag nem igényel karbantartást. promóció Mindez komoly elony a kevésbé idotálló anyagból készült ablakokkal szemben, amelyek üzembiztos muködéséhez folyamatos karbantartásra és rendszeres ápolásra van szükség. E tételek évtizedes idotávlatokban számolva ismét komoly megtakarítást eredményeznek.

A dizájn sem akadály
A SYNEGO ablakprof il a megjelenés tekintetében sem jelent kompromisszumot. Az eredetihez megtévesztésig hasonló számtalan féle fa erezetu vagy egyszínu kivitel egyaránt megvalósítható. A rendszer tartogat tetszetős megoldásokat hagyományos családi házak, társasházi lakások vagy akár a legmodernebb építészeti trendek alapján megtervezett épületek számára is. A kasírozott fóliák, a lakkozás, valamint az alumínium rátétlemezzel történő színezés minden esztétikai igényt kielégítő ablakok gyártását teszi lehetővé.

Fenntarthatóság német recept alapján

A SYNEGO ablakprofil a REHAU németországi központjában született többéves mérnöki munka eredményeként. A fejlesztési folyamat során a cég arra törekedett, hogy a profil már most megfeleljen a jövő szabványainak és energiahatékonysági előírásainak. Emellett fontos szempont volt a környezeti értékek és az eroforrások védelme, amely érdekében a profil gyártásához jelentos mennyiségu újrahasznosított anyagot használnak fel. A SYNEGO profilok nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy be tudjuk tartani a jelenlegi és a 2020-tól érvényes energiahatékonysági eloírásokat. Ha Ön építkezést vagy felújítást tervez, vagy egyszerűen csak elege van a magas fűtésszámlákból, döntsön a REHAU SYNEGO ablakprofilok mellett!

További részletekért látogasson el honlapunkra: www.rehau.hu/synego

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop