Mindenkiben rejlik a kreativitás

Mapei: váratlan növekedés
Öko-logikus konferencia
Emőke családi húsvétja

Festeni jó! Mindegy, hogy hivatásszerűen űzzük vagy csupán amatőrként állunk neki a lakás kifestésének, amikor egy új színnel dobjuk fel otthonunkat, akár olyan változásokat is elérhetünk, mintha új lakásba költöztünk volna. Festhetjük erősebb árnyalatra, vagy választhatjuk a lágy pasztellszíneket, a lényeg, hogy ne féljünk megmutatni a kreativitásunkat!

mkiben 720

A Trilak, Magyarország vezető festékgyártója jövőre ismét átadja az Arany Ecset Díjat, újdonság, hogy a hivatásos festők és a lakberendezők mellett már a lakosság is pályázhat, 2015. március 31-ig lehet benyújtani a pályamunkákat. Lakberendező, festő és lakossági pályázó. Ez a három alapkategória, amelyre nevezhetünk, hiszen fantasztikus nyeremények várják a kategóriánkénti első három helyezettet, a szakmai zsűri döntése után. Természetesen lesz lehetőség szavazni is az alkotásokra, így a kategóriánkénti legtöbb szavazatot kapó fénykép közönségdíjban részesül majd. A nevezés mindhárom esetben igen egyszerű, csupán egy olyan falfelületet kell lefotózni és beküldeni, amelyhez Trilak festéket használtak alkotóik. A lakossági vonal további két részre bomlik, van egy Beltéri Festés és egy Régiből Újat kategória is, így még több lehetőség nyílik arra, hogy bárki megmutassa kreativitását. Az elkészült fényképeket több felületen is el lehet juttatni az Arany Ecset Díj szakmai zsűrijéhez. Elektronikus formában, Instagram felületen vagy a Facebook-on keresztül is lehet pályázni, a lényeg, hogy egyértelmű legyen, hogy pontosan mely kategóriában szeretnénk indítani a pályamunkát.

Pályázati feltételek és folyamat:
• A versenyre kizárólag 2014-ben és 2015-ben a nevezési határidőig befejezett, Trilak termékkel készült felülettel lehet pályázni. • A pályázatok leadási határideje: 2015. március 31. 24.00 • A szavazás a szakmai zsűri által kiválasztott legjobb alkotásokra pedig 2015. április 3-án indul az Arany Ecset Díj Facebook oldalán. Szavazni pedig április 30-án éjfélig lehet.

A nyeremények teszik még vonzóbbá az Arany Ecset Díjat. A festőmester kategóriában induló pályázók névre szóló festéssel személyessé tett utánfutót, festékszórót és keverőgépet is nyerhetnek, hogy ezekkel aztán még könnyebb legyen a munka. A lakberendezők színmérő készülékekért és Trilak utalványokért szállhatnak versenybe, míg a lakossági kategóriában indulók értékes pénznyereményekért és kuponokért ragadhatnak ecsetet.

A játék pontos menetéről és a nyereményekről bővebben az alábbi felületeken tájékozódhatnak az érdeklődők:

www.trilak.hu/aranyecset
www.facebook.com/trilakaranyecset

Mutasd meg a benned rejlő kreativitást!

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop