Lépj túl a megszokotton!

Tippek szeptemberben
Tippek nyárra
Paradigmaváltó bérházprogram

Kávéfőző, vízforraló, pirítós sütő, turmixgépek – olyan konyhai eszközök, amiket rutinszerűen használunk. Miközben állandóan szem előtt vannak, nem is gondolunk arra, mennyi lehetőséget rejtenek magukban. Pedig egy kis inspirációval feldobhatják a mindennapokat! Az Electrolux Expressionist kollekció készülékei izgalmas funkcióikkal felfrissítik a napi rutint, ráadásul olyan szépek, hogy elég rájuk nézni, hogy kedvünk támadjon kipróbálni valami újat.

elektro09ut 720

A konyhai munka nem feltétlenül unalmas és monoton robotolás. Igenis lehetséges gyorsan és egyszerűen készíteni valami újat, amit még nem próbáltunk. Az Electrolux Expressionist kollekció készülékei arra inspirálnak, hogy elfelejtsük végre a vajas zsömlét, és alkossunk valami finomat reggelire. És ebédre. És vacsorára is. Az Expressionist készülékek izgalmas új funkciókkal segítenek, hogy az ételeket és frissítő italokat gyorsabban és egyszerűbben készíthessük el. Hogy jól induljon a nap, reggel, ébredés után, mikor álmosan kibotorkálunk a konyhába, már friss a kávé illata várhat: az új kávéfőző programozható, így akár 24 órára előre beállíthatjuk, mikor kapcsoljon be. Az íz erősség szabályozásával főzhetünk erős kávét, ha mozgalmas a reggel, vagy egy könnyű feketét, ha lazább a délután. Kávézás után következhet a reggeli. Az Expressionist kenyérpirító időzítőjén követhetjük, mennyi idő van még hátra a programból, a pillanatmegállító funkcióval pedig ellenőrizhetjük, mennyire pirult meg a kenyér, hiszen tudjuk, a tökéletes pirítós titka az időzítés.

Az Expressionist turmixgéppel és botmixerrel pillanatok alatt készíthetünk a nap bármely szakában frissítő turmixot, szendvicskrémet vagy selymes krémleveseket. Nyugodtan kísérletezhetünk az ízekkel, mert a mixerek erős motorja és titánium pengéi könnyen és gyorsan aprítanak bármilyen alapanyagot, akár jeget vagy mogyorót is. A botmixer kelyhében nem tapadnak meg az ételek, így tökéletesen sima krémeket készíthetünk, sőt, a turmixgép hőálló üveg kelyhében forró összetevőket is mixelhetünk. Ahogy a pirítósnál az időzítés a kulcs, a teánál a megfelelő hőmérséklet hozza ki legjobban az aromákat. A fekete teához ideális a forrásban lévő víz, de zöld tea íze 65-70 fokos, míg a fehér teáé 80 fokos vízben áztatva lesz a legharmonikusabb. Az Expressionist vízforraló LCD kijelzőjén jelzi a víz hőmérsékletét, és választhatunk a programozott hőmérsékleti beállítások közül is, hogy a teázás élménye tökéletes legyen.

Az Expressionist kollekció készülékei nem csak izgalmas funkcióikkal, de finom vonalaikkal is arra inspirálnak, hogy elszakadjunk a megszokottól. A konyhapulton sorakozva, elegáns formatervezésükkel, rozsdamentes acél borításukba szépen simuló éleikkel, és a kontrasztos elemeikkel csak arra várnak, hogy megmutassák a bennük és bennünk rejlő lehetőségeket.

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop